Делото срещу Харви Уайнстийн - с месец напред

Три жени го съдят за сексуални престъпления
11
Делото срещу Харви Уайнстийн - с месец напред
Снимка: БТА

Следващото заседание по делото срещу продуцента Харви Уайнстийн беше изтеглено с един месец напред, което свидетелства за неочакваните трудности на обвинението, предава Франс прес.

Още по темата
Говорител на адвоката на Уайнстийн Бен Брафман заяви, че следващото заседание е било насрочено за 11 октомври, а не за 8 ноември, както беше първоначално предвидено.

Срещу продуцента се води дело за сексуални престъпления от три жени.

Според американските медии съмнения са породили показанията на една от тях - Лусия Еванс. Тя била признала пред колеги, че направила доброволно фелацио на продуцента, за да получи роля. По-късно в показанията си твърдяла, че била насилена от него. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оплакват се тези, които не са получили роли. Тези които са получили що не се оплачат - "заради една шфирка той ме направи известна актриса". Кой щеше да е чувал за Мерилин Монро,Елизабет Тейлър или Бриджит Бардо,ако не бяха подсвирнали на когото трябва? Не съм чул някоя ог тях да се е оплаквала от мъже, напротив търсили активно порочните меже. По скоро мъжете са жертва на жените, които експлоатират слабостите им. Това са факти и добре че са се случили.Почти както се случва в семействата ни.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писна ми кога ще спрете да ме занимавате с това къде точно си е врял ку.ра тоя кравар, не ми дреме ако ще да го е заврял на женски преял хипопотам.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Водещата в публикацията духa яко
3
2
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Американският правосъден цирк продължава!Тия за пари и майка си ще осъдят....Впрочем,какво стана с прословутия Кавано,избраха ли го за върховен съдия?Щото соро.соидните медии начело със CNN 2 седмици го дъвкаха денонощно,а организациите на Сорос даже правиха протести(за по няколко долара на участващ).И там историята беше смехотворна-Въпросният Кавано бил опитал да изнасили някаква през...1982г,когато е бил на 17г. и тя сега се сетила.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Harvey's in the sky with diamonds...
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво ни интересува нас това нормалните хора.

Спонсорирани публикации