Памела Андерсън: Движението #MeToo ми идва в повече!

Никога не отивай в хотел при непознат, припомня тя
5 ное 2018 20:09,
16
Памела Андерсън: Движението #MeToo ми идва в повече!
Снимка: Reuters

Най-известната актриса от сериала "Спасители на плажа" Памела Андерсън обяви, че движението #MeToo й идвало малко в повече, защото жените сами трябва да знаят как да се пазят и да не попадат в конфузни ситуации, съобщава Контакмюзик, цитиран от БТА.

Още по темата

Порталът цитира интервю на звездата в австралийското телевизионно предаване "Шейсет минути".

"Навярно ще поискат да ме убият за тези мои думи, но тук ще цитирам заръките на майка ми: "Никога не отивай в хотел при непознат!"

51-годишната Памела счита движението за "третата вълна на феминизма" за глуповато и изрази критичното си отношение към него заради вредите, които може да нанесе на силния пол.

"Аз също по същество съм феминистка, но не отивам до крайност, както последователките на #MeToo. Тяхното е третата вълна на феминизма, което става досадно и парализира мъжете", заключи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Феминизма е най-деградивната секта възниквала някога, това е един шизофреночно-комплексарски изблик на психично болни кресливи вечно недоволни женички. Благодарение на въпросата секта Европа е изпадна в тежка демографска криза, която заплашва съществуването на хилядолетната европейска цивилизация. Тези болни женички, хем повтарят как жените били подтискани, хем нахлузват пантолите в опит да се превърнат в мъже!? Жената е майка, това е нейната мисия, тя не е кариерист, лидер, войник и т.н.
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ви казах - феминистките трябва да са по затворите. Това е единственото решение. Трябват ни закони за защита от феминизма.
12
12
 
5
 
! Отговори
д-р Исня преди 5 години
За ко *** реч? Нищо не разбрах. Кой я е онодил у хотело? Събирам за билет да я вода на хотел. Щом е толко лесна, ще дойде да й нареша къдравата сю
11
4
 
3
 
! Отговори
микрофони нет преди 5 години
връткавото ви движение не е в разрез с нормалните изисквания на деня
10
4
 
2
 
! Отговори
фаш преди 5 години
шарън стоун не са показвали
9
8
 
6
 
! Отговори
глари преди 5 години
Тази леля ако беше с 15 г по-нлада щех да и спукам силиконя на всякъде.
8
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аман от глупости. Откакто има мъже и жени, първите гонят вторите да ги качат, и това е хубаво.
7
4
 
20
 
! Отговори
Киро преди 5 години
Ха верно, доста пропаднало е това че всички са знаели но са си мълчали с десетилетия. ВТФ? Дали не е същото и с педофилията за която има слухове за горните етажи на политиката... колективно знание и мълчание.Мн. изродщина има там.
6
4
 
12
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Начало на феминизма - преди около сто години.Край на феминизма - репликата на Тръмп "Only Rossie'O'Donnel!'(даде идея на американските мъже че могат да противоречат на жените)
5
5
 
39
 
! Отговори
;-) преди 5 години
Нещо подобно беше казала и Бриджит Бардо в смисъл, че актрисите сами търсят продуцентите и флиртуват с тях. Очаквам огън и жупел от умнокрасивите.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Англия, заради щраусовата си политика да си завират главата в земята докато отмине опасността, са си татуирали на гза #MeTooFive и #MeTooSix за чужбина, за да са им защитени дупките. Иначе пакоафроарабската полуфабрикатна и3мет е на висота, защото няма как да ритнеш ла'но, защото ще усмърди всичко, включително и ритащия.
3
3
 
9
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Ох отдъхнах си - като видях заглавието се притесних чче са я пропуснали някъде в суматохата!
2
6
 
12
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Те западните женички в чaстност американките и англичанките са обърнали гръб на здравия разум и очевидните неща, и реват от десетилетия, но заедно с това честно ти промиват мозъка в дълбочинаи още отгоре и манипуират та се късат, и не можа ги хване, и те самите не намират проблем с това и мъжете им.. вярват?Докато не ги спреш, което изисква някаква специална мачовщина като на *** или Тръмп или невероятен интелект като на Джордан Пътърсън. Японците са го казали: само за кекс стават
1
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подкрепям напълно П. Андерсън. В сексуално отношение жените са доста агресивни. Само че за разлика от мъжете са и комерсиални. Първо ходят "на лов" за мъже , а ако нещо не се получи се изписват за жертви. Една част от жените са изключително долни същества. И под претекст че са слабият пол започват да вият на умряло че някой ги е изнасилил. Кампанията на "изнасилените" актриси в америка е нечувано цинична.

Спонсорирани публикации