D2 с концерт и премиера на ново видео на 26 януари

Бандата готви турне, с което да зарадва феновете си
10 яну 2019 18:25, Красимир Ангелов
0
D2 с концерт и премиера на ново видео на 26 януари

Музикантите от D2 ще зарадват своите почитатели с нов сингъл и видео, озаглавени "Марс".

Официалната премиера на видеото ще се състои на 26 януари (събота), в столичния София Лайв Клуб, съпътствана от ударен лайф концерт с най-доброто от групата.

"Марс" е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл "Егоист". Песента е записана през лятото на 2018 г. преди Деян Каменов – Дидо да влезе в риалити шоуто "Фермата", а клипът - малко след като вокалистът на D2 стана победител в шоуто.

Режисьор на видеото е Валери Милев, който предлага на почитателите на хубавата музика уникално визуално пътешествие към далечните светове на "Марс". В абсолютен синхрон със стилната визия е и очарователното присъствие на красивата Радина Филипова – талисманът на българската художествена гимнастика.

Официалният тийзър на "Марс“ може да видите тук:

Музикантите разкриха и още една изненада - веднага след официалната премиера на "Марс", D2 стартират и национално клубно турне в повече от двадесет български града.

Цените на билетите за концерта на D2 са както следва: Предварителна продажба: 15 лева, в деня на концерта и на място: 20 лева

Билети може да закупите и онлайн на eventim.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации