БСП предлагат Елена Йончева за водач на листата за евровота

Втори остава Сергей Станишев
17 мар 2019 10:19,
103
БСП предлагат Елена Йончева за водач на листата за евровота
Снимка: BulFoto

Изпълнителното бюро на БСП ще номинира Елена Йончева за водач на листата на партията за евроизборите, обяви Кирил Добрев.

Още по темата

От направени 293 конференции, Елена Йончева има 266 номинации – огромна част от партията, припозна нея, посочи още той.

Йончева е лице на борбата с корупцията в България, отбеляза още Добрев. С нейната номинация се търси разширяване на влиянието на БСП.

Петима души са изключително голям брой номинации, освен Елена Йончева и Сергей Станишев, взимат участие и Деница Златева, Иво Христов, проф. Гечев, Петър Корумбашев и Момчил Неков.

Добрев отбеляза, че европейските избори са елемент към спечелването на парламентарните избори. От тази гледна точка, според него, изключително важно е именно разширяването на влиянието на БСП.

Елена Йончева събира най-много номинации от партийните организации от всички проведени до този момент кампании – това показва, че тя е един изключително обединителен образ, не само за партията, но и за обществото, обясни още Кирил Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гласуването за мошеничката Йончева няма да е петно, а лай.но върху България все едно в Япония да гласуват за шефа на Лемън Брадърс да стане техен министър на финансите.Какво ще прави тая в Брюксел ще снима дупки по огради и горящи гуми след свършили сблъсъци на площади ли, или ще ги надвиква с пишман путриота войвода фашист Бареков ще си паснат ще ръсят тъпотии на развален английски ще се залеят с три кофи *** и ще станат много популярни във затвора като ги хванат за корупция.
64
5
 
21
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Ще бъде много, ама много интересно как ще се чувства един перач на пари като евродепутат. Как мислите ще го приемат в Брюксел?
63
8
 
20
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
Няма значение кой ще им води листата на тази пропаднала партия. Така или иначе ще загубят.
62
8
 
22
 
! Отговори
хора бдете! преди 5 години
Въпросната е разфитила средства на КТБ след като обяви фалит.Гласуването за Йончева би било огромно петно върху българската държава.Очевидно това е целта която е поставена пред тази партия.
61
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аве тази така "мазно ,мазно " се изказва ,бори се за " правдини" и накрая кво стана - оказа се крадла .
60
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А не е ли чист гьонсуратлък, точко комунистите да се натискат за Европа. Дето са уж срещу запада и все на изток ги влече. Нищо, че децата им се в европейски/щатски училища учат, все към Рассия гледат. Щото са цоциалисти - могат да цоцат, да гепят и да лъжат и взривяват хората в църкви. Това го могат най-добре.
59
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прокуратурата и диша във врата! БСП търсят скандал с нейната номинация,а и да и запазят имунитета! Тя ще бъде изкупителната жертва! Няма логика иначе да пращат зелена тиква в Европарламента!
58
8
 
30
 
! Отговори
БСП-жалка... преди 5 години
И какво излиза сега, че Голямата лъжа(*** Нинова) номинира Малката лъжа(Елена Йончева). Каквото и да изберем все лъжа избираме. Другари за смях на кокошките станахте...
57
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е няма кой! Всички компрометирани! Тази със сините лещи още не е подсъдима...!
56
4
 
27
 
! Отговори
Поoдлога на СерГей преди 5 години
От както Елена Йончева беше публична държанка и параван на серГЕЙ Станишев, думите и нямат никаква тежест.
55
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас. Ще вкарат тези червени *** в Европарламента.
54
7
 
24
 
! Отговори
@ преди 5 години
Тези си умират да изпратят някой, който да ни изложи възможно повече. Плъхчо поне беше относително кротък и не излагаше страната, но тая кокошка ще навакса.
53
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарят Жозеф Дол даде знак на десния коминтерн, като един истински Сталин. Сега слоуганът е: "Енепета от всички страни - съединявайте се." Сега всички енепета, по всички земни кълбета ще се обединяват около международния призив.
52
6
 
29
 
! Отговори
Доктор преди 5 години
Нечувано ! Останаха ли нормални хора в България ? Тази мисирка ,Милиончева, перачка на пари в България, в съдружие с крадеца-банкер цв. Василев, сега комунистите искат да я спасят и да я пратят евродупетат ,за да може там да получава 35 000 евро заплата на месец !!!! Такава наглост може да сътвори само комунист , а народът трябва наистина да е хептен *** ,за да гласува за Милиончева ! Че и питека Румен Гечев са сложили за евродупетат - там ще фалира Евросъюза.
51
4
 
22
 
! Отговори
ха така преди 5 години
Русофилите от БСП слагат на първите две места в евролистата си...укранците серГЕЙ крадливата Еленка.Значи Украйна се очетава с двама евродепутати,без да е член на ЕС.
50
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едната крадла номинира другата крадла
49
5
 
29
 
! Отговори
Вн преди 5 години
За крадливото Ленче ясно-тя е любимка на мисловните титани в Бг.И при Р.Гечев всичко е ясно-Брюксел има нужда от финансов гений...Ама защо сте пропуснали Кирил Добрев в номинациите бе другаре??? Сега кой ще пренася куфарчетата с парите??? Човекът има такъв богат опит...
48
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много ясно 4е ще е тя! последните месеци ни я натресаха по медиите!! това беше изкуствено! корумбашев по- ставаше!
47
11
 
33
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Що,***,Елено?Нали искаше да громиш ГЕРБ?Що ще бягаш като бившия ти в Брюксел?
46
8
 
27
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Грешка... - Кирчо куфарчето е най подходящият...

Спонсорирани публикации