Шофьор си подремва в Tesla: Удобна задна седалка имам аз... Газ!

Кормилото се държи от... поставка за чаша
5 апр 2019 18:14, Нели Христова
40
Шофьор си подремва в Tesla: Удобна задна седалка имам аз... Газ!
Снимка: Twitter

Не едно и две видеа показват как шофьорите на автомобилите Tesla си подремват зад волана, проверяват пощата си или Facebook страницата си. Но този определен водач премина на изцяло друго ниво.

Клипче, което се разпространява масово в Twitter показва, че един от "гордите“ собственици на Tesla не просто спи зад волана. Всъщност няма никого зад волана. Шофьорът доволно се е опънал на задната седалка и си подремва там, докато километража показва скорост от 115 километра в час.

Още по темата

Както неведнъж са обяснявали не само служителите на Tesla, но и медиите, автопилотът на колата не е надежден.

Всъщност, не е никакъв автопилот. Нужно е пълното внимание на шофьора, за да реагира при възникнала ситуация. Също така колата започва да пищи оглушително, когато ръката на водача не е засечена на кормилото.

Не е трудно в интернет да откриеш приспособления, които залъгват компютъра, че шофьора държи кормилото. Но в този случай, собственикът на Tesla-та дори не си е похарчил част от заплатата, за да си купи приспособлението. Той просто е поставил на волана държач за чаша, който очевидно е достатъчен, за да не изпаднат системите на автомобила в паника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: автопилотtwitterTesla
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Да не си в пустинята преди 5 години
Сахара,че и обувки да не ти трябват много скромни но всеки гледа да е с най скъпите марковите парцалки
14
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До докогаВсеки може да поръча ПЛАТЕНА статия във Влиятелният немски ежедневник Щутгартер цайтунг. Плащаш, даваш статията и снимките.Журналистика на ишлеме.Познай тази статия от кой е платена.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова нещо съм гледал един като се правеше на интересен с командваща навигация беше в задните седалки..и щастлив край..
12
3
 
12
 
! Отговори
докога преди 5 години
Влиятелният немски ежедневник Щутгартер цайтунг излезе със статия със заглавие Корупцията в България и със снимка на г-н Цветан Цветанов".
11
0
 
13
 
! Отговори
№6 преди 5 години
До 7Така де.пра-пра дядо ти и без обувки е ходил дори.това са истинските неща.И аз това ти казвам.Сваляй обувките и ходи бос от точка А до точка Б.Спомни си истинските неща.
10
1
 
12
 
! Отговори
Момо преди 5 години
Изгледах клипчето, което трае 10 секунди и си личи, че е нагласено.Въпрос : Кой снима и защо не е зад волана? ;)Пътя е някакъв провинциален без движение.100% постановка.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той просто е поставил на волана държач за чаша,........и първо ще запищи чашата, след това ще запищят роднините му, като им го върнат на парчета. и това е малкото зло. ами ако се джасне вместо в дърво или в канавката - в някоя друга кола !!!!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ох Булка .....Безумно скъп е за български соцвъшкари.Ама не всички на тоя Свят са такива.
7
7
 
3
 
! Отговори
до №6 преди 5 години
До Анонимен"Забравил си истинските неща."тези от нас които помним света преди компутрите и преди мобилните телефони знаем че всичките тези джаджи не само не направиха живота по-хубав, а напротив - донесоха безработица и тотален контрол за жалост на едни 30 годишен и по-млад ако му вземех телефона и таблета сигурно ще се побърка на мен също ми е трудно да си представя света без електричество и топла вода, но дядо ми твърдеше не електричеството нищо добро не е донесло ....
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен2А кои са истинските неща?За да стигнеш от точка А до точка Б, ти трябват два крака.Даже и обувки не ти трябват.Ти си станал голям материалист - кола искаш.Забравил си истинските неща.
5
13
 
9
 
! Отговори
Ох Булка ..... преди 5 години
1) в Тесла не само е забрането да се спи на задната седалка а е забранено даже да си махаш ръцете от волана докато е включен авто-пилота - нарушителите плащат жестоки глоби !2) Тесла е един безумно скъп и много силно прехвален *** 3) Тесла е всичко друго но не и сигурна кола - авто-пилота прави всичко възможно за да ви убие - безумно скъпите датчици на Тесла след 3-4 години дават фира и нищо не работи както трябва след това4) Тесла трудно минава повече от 250 км с едно зареждане !
4
0
 
8
 
! Отговори
адвокат преди 5 години
интересно ще е ако стане някоя беля.Тоя ще каже: "Аааааа, не съм шофирал аз, аз спах, друг е виновен.".
3
1
 
4
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Като изключим дебилното поведение на шофьора след като има реална опастност от катастрофа, клипа е много въздействащ - ето това ни очаква в близките години. Поне на магистрали и качествени пътища автомобилите биха били автономни!
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за мен са из..зици. Една кола трябва просто да ти върши работа и да те закара от точка А до точка Б. Не е нужно да е скъпа. Хората станаха зверски материалисти, забравиха истинските неща.
1
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Шофьорът доволно се е опънал на задната седалка и си подремва там, докато километража показва скорост от 115 километра в час."И когато стане гафа, а той ще стане, тоя ще спи на задната седалка, вместо да е на волана. Кажи му *** тесладжия и не го обиждай повече.

Спонсорирани публикации