Коалиция "Път на младите" - проевропейски, образовани

Водачът на листата Румен Чолаков отрече да има връзки с БСП
Обновена: 16 апр 2019 23:33 | 16 апр 2019 23:00,
48

Коалиция "Път на младите" издига седемнадесет млади българи за кандидати за евродепутати на изборите на 26 май. Те са на възраст от 21 до 35 години и са с висококвалифицирано образование.

Има ли път за младите в политиката коментират Румен Чолаков и Ана Вилфан от "Милениум клуб" в студиото на "Денят ON AIR".

След като стана ясно, че Цветелина Пенкова, която е бивш председател на "Милениум клуб" заема трето място в листата за евровота на БСП, те бяха обвинени в политически отношения с левицата.

Пред Bulgaria ON AIR първият в листата на младите Румен Чолаков категорично отрече, че клубът има връзка с БСП на институционално ниво.

"Принципите, които защитаваме по отношението на бъдещето на Европа и ЕС, не само са различни от тези на БСП, а в голяма степен са ясно противоположни", обясни Чолаков.

По думите му трябва да спрем да говорим за Европа на нациите, каквото именно е мотото на социалистите.

Според водача на листата на "Път на младите" Румен Чолаков на тези евроизбори коалицията ще е единствената алтернатива за някаква промяна. По думите му те залагат на това, че никой от кандидатите не е участвал в политиката досега.

"Идеите на коалиция "Път на младите" са центристки, ние не сме нито леви, нито десни и проевропейски настроени", сподели Ана Вилфан в "Денят ON AIR".

По думите ѝ през 2007 година се е отворил път на българите към европейските възможности и много млади хора са придобили знания и опит.

Ана Вилфан посочи, че коалицията им ясно се разграничава от това, което е било преди и заяви, че не са новите юпита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е важно да можеш ,а да влезеш ! Европарламент с евро апартамент и заплата и дневни пари. А когато стане време за гласуване получаваме ЕСЕМЕС чи ЗА или ПРОТИВ на какъвто и да е закон ,ТОЙ ЗАКОНА НЕ В ВАЖНО ДА ГО ЗНАЕШ ! Все едно си в НС ама с евро
9
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато работих почти 9 г. в БАН, се пенсионираха доста хора. Питам се, защо най-кадърните и възпитаните сред тях разказваха сходни истории? Постъпили там още като комсомолци, все се повтаряло "Път на младите" и как са забавяли изкуствено научните им кариери, как впоследствие разбрали, че парт.ръководства пращали някъде информация за набелязаните като "перспективни" и тях подбутвали на друга скорост, изпреварващо.Затова се питам дали и тези не са от младежите, на които се дава "по-равен" старт?
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия ГЕРБ комсомолци ли са?
7
1
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Пътя на младите е ясен - дим да ги няма на запад.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧУХА ЗА ТОЯ ЕВРО СЪЮЗ И СЕ ВТУРНАХА КАТ ЛУДИ ! аБЕ МОМЧЕ , ДЕКА СИ ТРЪГНАЛ ,ОЩЕ НЕ СИ СУКАЛ ДОСТАТЪЧНО ПРОСВЕТЕНИ ДРУГАРИ ЗА ЕВРОКОМИСАР.
5
1
 
15
 
! Отговори
Нов преди 5 години
Втората в листата на БСП иска да е евродепутат. Не знае кои са финансовите министри на BG и GB, което не е пречка да работи в престижна финансова институция в GB (и наистина не е) Звачи това е или човек, който не може или не иска да се развива в областта си или търси кроткото място в ЕП
4
0
 
15
 
! Отговори
Не нямам... преди 5 години
връзки с БСП! Разбира се, защо са ми вече, след като ми платиха, а и не само на мен 10-те години шляене по различни западни университети. Но пък не съм им задължен, защото тези пари не са на БСП, а на българския нещастен народец!
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нова вълна лондонски юпита с дядовци ДС полковници. Тоя филм сме го гледали през 2001...
2
2
 
23
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Като са млади и образовани, защо искат да печелят от политика. Развийте бизнс, популярност, спечелете много пари, и като се уморите и ви доскучее от всичко това се захванете с политика.Всъщност младите са прави. Защо са де се блъскат като може направо да се забогатее от политикатаТъй, че БСП да не пита за кого работят политиците. За дебе си разбира се!
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ко каза? Какъв път бе братче, тук освен тъпандъри и крадци други няма. Завъртете се из Лондон, срещнете се с младите българи там да видете в нормална държава колко по находчиви и развити са младежите. Тези който няма да се завърнат в БГ или Сомалия на Балканите.

Спонсорирани публикации