Рецептата Dnes: Сотирани картофи с бекон и кашкавал

Топящи се в устата
Обновена: 8 май 2019 08:42 | 8 май 2019 08:41, Илияна Николова
2
Рецептата Dnes: Сотирани картофи с бекон и кашкавал
Снимка: iStock

Продукти:

6 големи картофа
200 г настърган кашкавал, пармезан или друго любимо ваше сирене
10 парчета бекон нарязани на ситно
1 глава лук, ситно нарязана
4 скилидки стрит чесън
сол, черен пипер на вкус
зехтин или масло за сотиране
 
Приготвяне:
 
Обелете, нарежете картофите като за салата и ги сварете. В дълбок тиган загрейте малко мазнина и задушете чесъна и лука. Прибавете бекона и след като стане златист сложете и картофите. Бъркайте, докато покафенеят леко. Овкусете със сол, черен пипер и прибавете сиренето. След като се разтопи може да сервирате. Тази рецепта може да приготвите и във фурната, само че намазнете с масло добре тавичката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Батман преди 4 години
Е какво лошо казах че ми се махна коментара. То не е обида. Или тук се подбират само коментари само да се хвали някой?????

Спонсорирани публикации