Шарън Стоун на 61 - възрастта не пречи на сексапила

Актрисата с провокативни кадри за португалския Vogue
12 май 2019 22:10, Теодора Драгоева
53
Шарън Стоун на 61 - възрастта не пречи на сексапила
Vogue

Актрисата Шарън Стоун доказа, че възрастта ни най-малко не влияе върху сексапила ѝ. Блондинката позира на корицата на португалския Vogue като героинята си от „Първичен инстинкт“ (1992). 27-години по-късно звездата разголи гърди в провокативна поза, превръщайки се в истински мокър сън.

 
С участието си в лентата преди близо три десетилетия Шарън бе една от най-коментираните и търсени звезди на и извън екрана. Ролята ѝ отвори много врати в света на киното и на практика я превърна в мегазвезда, макар че дебютът ѝ бе през 1980 във филма на Уди Алън Stardust Memories.
 
След „Първичен инстинкт“ Стоун получи номинация за „Оскар“ заради участието си в „Казино“ (1995) и направи силни роли в „Бърз или мъртъв“ (1995), „Диаболично“ (1996), „Сфера“ (1998), „Жената котка (2004), „Алфа-дог“ (2006).
 
Сред последните екранни участия са сериите на TNT Mosaic и сериала The New Pope.
 
В личен план актрисата е майка на трима сина – Роан (18), когото осинови по време на брака си с Фил Бронщайн и Куин (12) и Леърд (13), които осинови сама.
 
Звездата е видимо развълнувана от новата си корица, която сподели в Instagram с думите: „Обичам те, Vogue – имах възможността да работя с професионалисти със страхотен вкус, стил и невероятен талант. Благодаря ви!“.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Шарън Стоун на 61 - възрастта не пречи на сексапила"Да, ако си на 80+. Ама и тогава не е сигурно дали няма да се предпочете някоя по къмто 20-25 годишна... хахахах.
16
8
 
5
 
! Отговори
- преди 4 години
За ваше съжаление във Франция има примери още от векове за връзки с отрицателна разлика между хора, които заемат своето място в Уикипедия. Току-що четох за Емили Шатле математичка, физичка която умира на 42 години през 1749 г. след като ражда дете от 10 год. по-младия си любовник поет Жан Франсоа дсент Ламберт. Разбира се, мъжа й е 16 год по-стар от нея, уговорен брак.
15
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що, бе? Аз, например, бих и се отдал на Шаронката... :)А, пък вие си я плюйте, отдалече. :)
14
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех, друго си е една Тетка Цачева, една Нона Йотова ... или Корнелчето Нинова, Румето Бъчварова ... Вие, тук разни кльощавици показвате. :)А, пък за Искрето Фидосова човек не може и да си мечтае ... :)
13
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Абе"Каква е тая геронтофилска пропаганда напоследък???"---Не е напоследък. Френският Мак(а)рон я започна, даже с нагледна агитация, още с встъпване в дрлжност. Сега сайтът само приглася ... :)
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Страхил"Всички остаряваме."---Страхиле, прав си. Обаче, ние сме като Лилиту Иванова "остаряваме бавно-о-о, неусетно дори-и-и" :)
11
4
 
13
 
! Отговори
Аз пищя, преди 4 години
когато видя Ашли Греъм по бански, без фотошоп.
10
4
 
18
 
! Отговори
Страхил преди 4 години
Пречи бе, маце. Как да не пречи. Като не ми става ***, какъв сексапил ? За съжаление възрастта е пречка за много неща. Всички остаряваме.
9
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е интересно, тия "коментатори" под мен, КАКВА възрастова граница слагат на самите себе си? жените-коментатори докога смятат, че "ще стават" и, мъжете-коментатори докога смятат, че "ще им стават"?Шарън ми е връстничка и, мисля, че нищо не й липсва.А, вие си мислете за нея (дистанционно :)) каквото си искате. "Гроздето е кисело" казала Кума Лиса, като не могла да го стигне ... :) :)
8
9
 
16
 
! Отговори
Мухаха преди 4 години
Мислите че това е грозно ? ....... Изчакайте да минат още 20 години . Тогава ще е във същата поза, нали тия разчекнати крака я направиха известна . И заглавието ще е идентично : Шарън Стоун на 81 - възрастта не пречи на сексапила . Е, тогава вече ще пищите . Гаранция .
7
7
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НА ТАЗИ ОЩЕ ПРЕДИ 6 ГОДИНИ ДАВАХА СНИМКИ БЕЗ ГРИМ НЕЩО СТРАШНО Е! БИЛА Е НА 55-------------------А ИНАЧЕ ОТКАКТО ЦАЧЕВА СИ ОБРАБОТИ СНИМКИТЕ С ФОТОШОП НЕ ВЯРВАМ НА НИКОГО !
6
14
 
12
 
! Отговори
Баш Новината преди 4 години
,, Шарън Стоун на 61 - възрастта не пречи на сексапила..'' Ми не знам какво да ви кажа. Аз още вода от ,,сух кладенец'' не съм пил.*** може да има и такива дето са пили.Не знам.
5
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може да публикувате снимка на разчекнала се баба, как ще заспя не зная, ще трябва да оставя светнато.
4
11
 
15
 
! Отговори
Сим преди 4 години
Абсолютно пречи. Няма нищо общо на 30 и на 60
3
19
 
15
 
! Отговори
Абориген преди 4 години
Беше чудесна тогава.... ама сега ако я видя гола ще пищя ....
2
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 61г. по-добре да си посъбере краката и да си закопчее деколтето. Ако и се иска да вярва, че е същото , като на 31, то си е нейна работа, за мен е грозно и отблъскващо
1
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напротив, пречи!