По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен продукт на банката
Спонсорирано съдържание | 14 май 2019 16:10, Александър Попов
1
По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

Лихвата и размерът на месечната вноска са това, което най-много Ви вълнува, когато решите да вземете ипотечен кредит. Обикновено правите собствено проучване за предложенията на различни банки преди да направите своя информиран избор. Независимо от привлекателните параметри при подписване на договор за такъв вид кредит, непредвидените флуктуации във финансовите пазари могат да доведат до нежелано увеличение на лихвата, обърквайки иначе прецизно планираните Ви разходи. Имайки предвид този добре познат казус, БАКБ създаде поредния иновативен продукт за граждани в широкото си продуктово портфолио. 
 
„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен продукт на банката. Вие можете да бъдете уверени, че лихвата Ви няма да нарасне при увеличение на ОЛП и/или 6-месечен EURIBOR в размер до 0,50%.  Жилищен кредит „За утрешния ден” следва специална 3-степенна схема на олихвяване, гарантираща сигурна защита в условията на променливия световен финансов климат. С нея първоначалният лихвен процент важи единствено за първата година, а след нейното изтичане лихвен процент номер 2 и 3 се редуват на двугодишни периоди, за да бъде гъвкав в пазарната среда. Избирайки жилищен кредит „За утрешния ден“ ще имате по-нисък размер на ГПР, съответно и по-малък размер на разхода по кредита и на общата дължима сума.

Можете да използвате новия ипотечен кредит, както за покупка на ново, по-голямо жилище за семейството, така и за рефинансиране на вече взет ипотечен кредит с не така привлекателни условия. Разбира се, можете да помислите и за инвестиция в нов недвижим имот с цел отдаване под наем. Колкото до параметрите на продукта, неговият максимален срок е 35 години, а максималният размер е до 500 000 лева или 250 000 евро. Процентът на финансиране може да достигне до 85% от пазарната стойност на обезпечението.
 
Иновативен с трите си различни лихвени периода, жилищен кредит „За утрешния ден” е гъвкав към пазара, за да бъде стабилен към клиентите на банката: качество, с което финансовата институция заслужено се гордее през годините. 


1
Още по темата: БАКБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
С КТБ бяхме по-спокойни.

Спонсорирани публикации