Везни, Телец ... Кои зодии превъзхождат останалите?

Лъвовете искат да управляват света
29 май 2019 20:20, Теодора Драгоева
6
Везни, Телец ... Кои зодии превъзхождат останалите?
Pixabay

Има един тип личности, които сякаш се имат за нещо повече от останалите. Те се държат снизходително с другите, обожават да правят забележки и да поучават хората около себе си, дори те да са по-възрастни и мъдри от тях самите.

Този вид хора, освен че смятат че превъзхождат другите, са и дразнещо нечувствителни към живота на хората около себе си, тъй като са напълно обсебени от своята собствена личност. Според астрологията има няколко зодии, които са по-склонни да проявяват по-горе описаните личностни черти. Тоест, те често се държат като истински сноби!

Ето и кои са тези 4 знака:

1. Везни

Везните се опитват да заблудят околните с дипломатичния си, уж мил начин на общуване, но всъщност те наистина се имат за част от елита. Те вътрешно са убедени, че са по-умни и по-красиви от болшинството хора в своя социален кръг. Тя смятат, че заслужават най-хубавото от живота и живеят с вярата, че са един вид привилегировани от съдбата. Те не рядко тайно се присмиват на околните, за това колко обикновени са те.

2. Телец

Телците почти винаги се държат снизходително с хората около себе си, дори да са им близки. Те са сноби като поведение и са убедени, че имат най-финия вкус, най-изтънчените маниери, най-прекрасните таланти и т.н. Те имат високи критерии за всичко в живота си, сякаш са родени със синя кръв. Те държат нещата да стават по техния начин, именно защото никога не се съмняват в собствената си преценка.

3. Лъв

Нека си го кажем, Лъвовете са убедени, че са родени, за да управляват света. Те са си сноби от първата минута на своето раждане. Винаги очакват другите да им се кланят и да ги хвалят. Те очакват всички да се съгласяват с техния избор, а ако някой им се опълчи, те ще го залеят с вълна от агресия и негодувание. Нарцистичните Лъвове очакват да бъдат посрещани като генерали и изпращани като крале.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха ха! Свежи сте...Така е, всичко е до човека и генетичните му заложби, но астрологията е интересна област, която не е за подценяване. Познават, познават!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Де да беше толкова просто всичко. Щяхме да си гледаме зодиака всеки ден и да бъдем хепи.
3
1
 
12
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 4 години
ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗОДИЯТА.....
2
4
 
7
 
! Отговори
Близък преди 4 години
Нека бъдем реалисти, истинската диктатура е в близнака със съветничеството на водолея! Останалите са пролетариата. Само телеца е при кравите, а лъва му е началник.
1
7
 
7
 
! Отговори
Лъв преди 4 години
Ама аз съм роден, за да управлявам света и превъзхождам всички :-)))

Спонсорирани публикации