Нов ден - ново престъпление и наръган с нож: Епидемията в Лондон

Много млади лондончани не излизат от дома си без нож
31 май 2019 20:00,
76

Нов ден - ново престъпление. Това е ситуацията в Източен Лондон, където престъпленията са ежедневие. През нощта 15-годишен младеж е наръган с нож.

Социалния работник Пол Макензи не за първи път се сблъсква с такова престъпление. Този път обаче е по-особен: Убитият младеж е приятел на племенника на Пол.

"Прекалено много станаха тези случаи. В Лондон, навсякъде, животът се е превърнал в нещо като точкова система. Може би защото някой е искал да се докаже пред някой друг. Това е тъжно и някъде там съществува човек, който знае, че той е отговорен за всичко това", обяснява пол пред DW.

Много често жертвите са членове на враждуващи младежки банди. Понякога и невинни стават жертва на бандите, защото в много случаи да наръгаш някого е като ритуал за прием в бандата.

"По-добре е аз да го убия, отколкото той мен", казва един младеж.

Според много хора правителството не прави достатъчно за да се бори с тази вълна от престъпления. В някои квартали младите въобще не излизат от вкъщи без нож в джоба - за самозащита.

Но според Пол Макензи е скандално, че опасните хладни оръжия се продават напълно свободно, на фона на общата картина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може също и на други да благодарят.На Тръмп и Путин дето им сложиха тия оядени нацис.тки паткани който впрочем са и милионери и разбира се на танцуващата вещица Мей.Както се очакваше стана ли напечено тя се метна на метлата и литна за Хогуортс.*** нищо той нали Тръмп ви обеща специални икономически отношения.Време е да ви ги даде отзад така добре.
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Баше ГоцеПредизвиквам те - отиди, намери некви футболни хулиганчета, дето са беработни, ама носят златни часовници и ги набии.Че да четеме после "Малоуъмен българин беше наръган 47 пъти с нощ".
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и у бегету така. Колко пряители сам изгубил дет са клаха оште ф училишти особену мутринскити години...
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как задминахме западняците в нашата малка страна в кофите бъркат тук са старците нямат пари за храна Вдържавата стана лошо от вече 30 косур лета Няма го вече бай Тошос твърда мъжка ръкаДай те ми ,дайте ми ,дайте ми калашника ,дайте ми калашника ,майките им... да поздравя Няма я вече европа не остана един бял сиромах ЗА ПОЛА ДЖЕН ДЪ РИ ТРОПАТ и молят се те на Аллах
43
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама русначе, не ми цъкай минуси ами ми кажи колко са убийствата в русия и Венецуела.
42
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами това е майсторството.Да привлечеш при тебе богатите хора и парите на Света.Руските милиардери и те са в Лондон.Ми къде да са? Във Враца и Ямбол ли да идат?
41
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен54бере, бере, колко да бере?Колко е честотата на убийствата в Британия, колко в Русия и колко във Венецуела?Един наръган среднощно в 15-милионен град+сателити си е нищо.
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Даам, Британия бере плодовете на мултикултурализма, човешки права, толерантност.... Вчера попаднах на статия, според която европейският съд за човешки права смята изгонването на бежанци престъпници за незаконно.
39
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бай ИванНа какво основание твърдиш, че преди 50 години е нямало такива случаи?Не го е пишело в работническо дело ли?Ти за Джак изкормвача не си ли чувал? Е не е бил точно преди 50 години, ама явно не е от вчера.май хич не си умен
38
4
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Интересно, защо преди 50 години е нямало такива случаи в Лондон, а сега в развета на либерализма и мултикултурализма е ежедневие??? За едни прости и кресливи мултикултита питам ;) !!!!
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо на бяха, после какво като са :) Селски, ти в тези клубове с вход 3000 евро стъпвал ли си? А случайно да си чувал, че в Лондон с евро не се плаща? А от къде са ти данните? С какво ганантираш? С главни букви и наглост ли гарантираш? Селски дребен лъжец.
36
3
 
1
 
! Отговори
Бой-ко? Яде деца преди 4 години
Не съ каръйте, ясъм човек от народа. Сега ще ви сложа по малки данъци, да се успокоите.ПОСЛЕ експертите ще балансират загубите с КОЛОСАЛНИ манипулации в бюджета. НЕМА ГРИЖИ!
35
2
 
0
 
! Отговори
Радан Муш-муш преди 4 години
До Анонимен 34След подобно твърдение, трябва да се обосновеш с РЕАЛНИ ДАННИ. В момента изглеждаш като обикновен спекулант. Ще очаквам отговор
34
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 32Ти кой си, Сашето или Ванката? Етническите англичани са над 55 милиона при общ брой 65 милиона население. Тия ги разправяй на някой тебеподобен БГ ***.
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сравнението с Япония показва интелектуална инвалидност. В Япония това се случва един път на 5 години. В Лондонистан фатални ръгания се случват един път на ден, понякога и повече. И не ги извършват психари, а цели раси и етноси. Въпрос на аритметика е, нали? Ама кой да мисли. В България винаги е имало ръгнати с ножове. При това с честота много по-голяма от тази в Япония.
32
5
 
2
 
! Отговори
Радан Муш-муш преди 4 години
Преди няколко дни в Япония психар наръга 16 деца с нож. В демократичния свят, това е ежедневие.Очаквайте и в България.
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само за да отрезвим някои, полетели в облаците и обвняващи англичаните. В Лондон белите хора (не само англичани, говоря за европейци изобщо), са малцинство! Дори кметът на града е от малцинствата. Няма никакъв шанс от тък насетне изборите в Лондон да бъдат спечелени от етнически англичанин. Демографски е невъзможно. Та ща има и ръгане с ножове, и кланета, заливане с киселина и всички хубости ислямски. Раждайте бели деца, възпитавайте ги като бели, ако искате да избегнете това да се случи и тук.
30
0
 
7
 
! Отговори
Разумен преди 4 години
Някой да пребие таксиджиите-копърки, защото сега са се събрали на глутница и се заяждат с хората - един дебелак преследваше млади момче и момиче, псувайки ги. Очевидно момчето му блъснал вратата на БРАКМАТА за 300 лева, заради космическа сметка искана от КОПЪРКАТА. Аз лично се спрях и щях да се върна да го нокаутирам, но видях че има "охрана" - другите копърки, които се хилеха и бяха отворили вратите на БРАКМИТЕ СИ за да се сбият с някой МИРЕН гражданин.... НЯКОЙ ДА ГИ ПРЕБИЕ, МОЛЯ..
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми те повечето от тия са някакви бедняци които живеят ден за ден.Нямат мечти,нямат цели-освен да се напият ,надрусат и да откраднат нещо.Естествено,че ще се ръгат колят палят гърмят и тн. Те никога не могат да измислят нищо хубаво за тях това е добър и хубав живот.
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лондон, говори радио Свободна България!Нашите сексолози, дерматолози и всички наши, стаистически агенции ви призовават:-Не излизайте навън без тренировки за ползване на нож.-не излизайте без нож, но виж точка първа.-ако не можете да ползвате нож, по-добре си стойте вкъщи.(вж. точка едно и две)-да вие е честита демокрацията, прoсти, английски селяни! - и последно; Бабка и внуче дали са акали днес? (какви са тия медии, дето не ни уведомяват за такива вжни за нас неща )

Спонсорирани публикации