Чар, амбиция... Кои са силните страни на зодиите? (2 част)

Стрелците са големи оптимисти
14 юни 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
6
Чар, амбиция... Кои са силните страни на зодиите? (2 част)
Снимка: Pixabay

Имате ли самочувствието, че превъздхождат останалите? Всеки има силни черти от характера, които му помагат по-лесно да се справя с ежедневните трудности. Едни са по-комуникативни, други умеят да водят преговори, на трети им се отдават новите начинания. 

Всеки от нас притежава както положителни, така и отрицателни качества. Голяма част от тях се дължат на това кой зодиакален знак ни управлява. 

След като ви представихме силните страни на първите шест зодии от хороскопа, ето и останалите:  

Везни - чар 

Хората, родени под този знак, умеят да очароват и имат усет към изкуството. Те са творчески натури и с таланта си печелят симпатиите на всички. Взискателни са към външния си вид и често се оказват в центъра на вниманието. Малко са капризни, но близките им винаги им прощават, защото ги омайват с хубавата си усмивка. 

Скорпион - амбиция 

Тези представители на зодиака са целеустремени. Наумят ли си нещо, ще направят всичко възможно, за да го постигнат. Обичат комфорта и предпочитат да постигат успехите си с по-малко усилия. Запленени от амбициите си, те не се интересуват от другите и гледат смело напред. 

Стрелец - оптимизъм

Те гледат оптимистично на живота и рядко може да ги чуете да се оплакват. Дори и да им се случи нещо ужасно, те ще погледнат на него като урок от съдбата и ще го подминат с усмивка. Ето защо се опитват да "запалят" и хората от обкръжението си да мислят по този начин. 

Още за силните страни на зодиите четете в Tialoto.bg 


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
11
 
! Отговори
И да, и не преди 1 месец
Написаното за Стрелец и Козирог е вярно.
Някои от Везните имат чар. Скорпионите могат да са много амбициозни, но не винаги проявяват това свое качество.
Но силен дух у Риби?! Мнозина от тях дори се саморазрушават, докато угаждат в неразумна степен на прищевките и лакомията си. Съзнават го и пак не взимат мерки да си сложат разумни лимити.
Дали има отзивчиви Водолеи, не знам. Но познавам няколко, които са патологични егоисти.
3
3
 
7
 
! Отговори
Окултурист преди 1 месец
Който най-малко разбира, най-много коментира. Преди няколкостотин години физиката,химията и астрономията са били считани за окултни науки, а църквата е продавала индулгенции.
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Астрологията се числи към окултните практики, на които християнството се противопоставя.
1
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Искам да напиша няколко думи на децата, които четат тези глупости. Вие, които сте на 18 или 20 години, не вярвайте във зодии и формули! Всеки човек е уникален и не подлежи на класификации! Няма зодии и групи хора, които са еднакви! Всеки е уникален и има уникална съдба! Това е!