Съботен бис: Малките котета на старт и новата реколта плеймейтки

Всичко най-интересно от шоубизнеса през последната седмица
13 юли 2019 20:05, Александър Попов
53

Малките котета вече могат да се облизват за своя Повелител. Снимка: Instagram

Лятото е в разгара си и вместо звездите да постват фотошопнати снимки от плажа - долитат лоши новини.

Напомпаната сръбкиня Биляна Дол вече няма да брани Валери Божинов от настъпателни плеймейтки. Всички малки котета вече са в стартова позиция, дъртото коте абдикира от ложето на нападателя. Някога талант, на който се възлагаха надежди да се превърне в голяма звезда, сега Божинката е изпаднал до нивото на кифлите и бръмчалки. И след време ще остане в историята само с крилатите си лафове и похожденията. 

"Не става въпрос, че любовта помежду ни е изчезнала, а за болестния му нагон да я задоволява с други жени, от което ме боли", обяви на раздяла 44-годишната Дол.

"Малко коте, секс искаш ли?" отново става актуален въпрос сред селскостопанските труженички, които неуспешно се опитват да се влеят в родния шоубизнес. Има и една малка уловка. Най-вероятно на бъдещата държанка на Валери ще й се наложи да живее в Ню Йорк. Българският Ню Йорк. Защото футболните качества на Божинов най-вероятно пак ще го отведат в Ботев Враца.

Още една раздяла е факт, макар че едва ли ще шокира някога. Софи и Гринго вдигнаха пищна сватба, занимаваха ни с намеренията си да си народят куп деца... Но сватбата им се оказа прибързана, връзката разбита, а Софи няколко седмици ходи с гипс. Според мълвата - след бойна среща между двамата уж обичащи се. Макар и непотвърдено от фолкпевицата и Гринго, източници твърдят, че двамата са се развели вече и документално.

Заговори се и за още една раздяла - на Сашка Васева и съпругът й Христо. Тя обаче отрече и заяви, че двамата дори наскоро празнували 20 години брак. "Кой се интересува дали се развеждам или не?". Ами ето заради това признание заслужава един бис. Да, никой не се интересува и най-важното е и че носещата някога прякора Дупнишка Мадона е наясно с това.

Мария Илиева отдавна се раздели с бащата на детето си, а той сякаш затвърди мнението, че е попаднал случайно в живота й. Георги Михайлов отведе пред олтара годеницата си Владислава в София, а церемонията е била скромна и пред най-близките им.

Тъй като обзорът няма как бъде само с раздели, нека преминем към новата реколта плеймейтки. Момичетата, които се надяват, че с явяването си в един конкурс ще могат да намерят мъжа на живота си, ще заплуват в пари и слава. Най-често мечтите им се разбиват бързичко, но това е друг въпрос. А и винаги могат да станат инфлуенсърки. Малко голи гърди, няколко хиляди последователи и току-виж някой се излъгал да им даде някой лев да рекламират евтини рокли, бански или съмнителна козметика.

Чудото понякога става и някои от девойките наистина се реализират - най-често като държанка на някой бизнесмен, чийто бизнес е същият като по-горе описаната козметика.

Победителката щяла да стане ясна на 1 ноември. Датата е тъпо подбрана, защото тогава честваме народните будители, а повечето от тези момичета и ерекция не могат да събудят.

Какво имаме тази година? Бъдеща учителка, политоложка, волейболистка, певица... Те вече дефилираха в София, Пловдив, а днес са във Варна.

Вижте всички претендентки в нашата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
29
 
! Отговори
висок преди 4 години
Не видях тарифите под снимките... за по снимка ли свирят или имат тарифа!
17
4
 
3
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
клюки от световна класа благодарим задоволи ни се огроооомното любопитствобожинката е мноо свястно момче защо е това настръхване и оплюване постоянно?
16
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"новата реколта плеймейтки"Хората са свикнали да им казват мypви. Не знам каква е тази мода да ги кръщавате с разни завоалирани имена.
15
1
 
6
 
! Отговори
Anonimna преди 4 години
Лколежките им от чужбина ще им обяснят
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От една моделка завалийката дето се хванала със разгонен мъж сега ще ни пишете глупости. Тия всичките котета мотета са за порното но понеже досега са живели в социализъм още не го осъзнават
13
1
 
32
 
! Отговори
Anonimna преди 4 години
Толкова ли западнахме в тинята в България че да четеме по новинарските сайтове за порно кандидатките. И в Лондон *** бол и си бачкат но не ги пишат по новините.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Редакцията,изведете една тема,развии-те казус.От г- жа Дол ,до куклено шоу помомини обиколки.Малките котета, това ли е дамската част,която ще подменя нацията.Има неща,които автоматично се наказват отгоре.Последиците са-цялживот по доктори.Тежко е на цялатанация,но това не е решение.
11
3
 
12
 
! Отговори
До 8 преди 4 години
Е той пише на хонорар ти пишеш тука без пари. Та кой е по-глупав?
10
2
 
24
 
! Отговори
Anonimna преди 4 години
Порнозвездите взимали по 800 евро на час. Интересно ми е тия гумените нощем като си лягат затова ли си мечтаят или за някой зальохан палавник с пари. Повръща ми се от такива новини. Света се скапа тотално.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия българките или са *** или напълно не ги бива, средно положение там почти не се намира. Една на 100 е нормална, хем хубава, хем да не я кълве щъркела. Пазете се има много, които изглеждат че са в ред, но след месец се почва, или ше е психясала, или с 10 любовника да и досаждат единия в 3 вечерта, другия в 4 и т.н.
8
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еваларка саше, кажи честно и за това ли ти писание ще вземеш хонорар? Това ли ти е смисъла на живота - да пишеш простотии за хонорар? Не можа ли да си намериш някаква нормална работа?
7
1
 
16
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
А въобще защо ни занимавате с такива гадории в новините. Барем напишете в кой сайтове ще продават свежа плът.
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малки котета... Баш бая дърти КУ..., ама айде...
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрън дрън яребино като една отиде на софия отупа три и ела гледаи не може да се спи
4
1
 
21
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Богатите извратени чичета ще се радват на реколтата. За нас нормалните граждани е зян на работна ръка. Аман от ко..бви дето си продават карантията само и само да не работят. Поне да снимат пор..о да произвеждат нещо.
3
2
 
20
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Колко важна и стойностна "новина", дали ви плащат да пишете подобни глупости?
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тва е нещо страшно...
1
1
 
4
 
! Отговори
анти Лескито преди 4 години
Не е баш по темата, нооКЗЛ!

Спонсорирани публикации