Скъпо и прескъпо: Мъж пи кафе за над 184 хиляди лева!

Фискалният бон е от пловдивското село Дълбок извор
12 авг 2019 07:08, Елка Василева
34
Скъпо и прескъпо: Мъж пи кафе за над 184 хиляди лева!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Мъж пи кафе за 184 000 лева на бензиностанция.

Той получил фискален бон с невероятната стойност за покупка на едно кафе в пловдивското село Дълбок извор, съобщи Bulgaria ON AIR.

Снимката на куриозния касов бон беше разпространена в социалните мрежи и предизвика забавни коментари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: кафефискален бон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Тия журналисти вече сигурно получават заплати кой по голяма глупост ще напише
25
1
 
8
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Вместо да ни занимавате с глупости, се качете в една кола и се разходте по пътищата в Северна България за която хиляди плащат данъци, свинетки и тн. и за тях пишете! Сложете снимка на кратерите и ги измерете съпоствавено с туловището на любимата СВИНЕТЗИЛА на БАЙ ТИКВОНИИ ОЛИГОФРЕНСКИ!!! Това е новина, а не елементарна грешка която може да се случи на всеки!!! Нивото на журналистиката в България е като на политиката ни - ниво на мозъчен инвалид!!!
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типично! Все се търси буквата, точката, запетаята, най- малкото , за което да се закачат и да започнат да плюят по някого, че е неграмотен, необразован и пр.Ама да сочиш с пръст другите и да ги оплюваш, не те прави по- извисен от тях.
23
0
 
6
 
! Отговори
ПЛАМЕН преди 4 години
Как не ви е срам драскач ? Защо но занимавате с глупости ? Напишете колко е платил за кафето , а не как касиера е объркал касовият бон .
22
1
 
45
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Е това означава,че всичко в държавата е наред,браво!!!Щом я докарахме до подобни новини на първа страница.....
21
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо сте размили QR-кода? Да не се види, че бележката е сторнирана вече и да си търсите евтини сензации ли?
20
2
 
40
 
! Отговори
Gogo преди 4 години
Има нужда от малко веселба, никой не е перфектен, ще сторнират и готово.
19
7
 
5
 
! Отговори
х преди 4 години
ДДС ала бала
18
2
 
18
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
По бензинаджийниците дерат яко.
17
4
 
52
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 4 години
Това е, като да се спънеш и паднеш, и вместо да ти помогнат, всички да започнат да ти се смеят...Ами сбъркало е момичето или момчето, ще се оправи грешката и толкоз, а то друг път ще внимава.Този дето го е пуснал в тюрлюгювеча дето му викат фесбук, сега по-добре ли е? По-добър апетит ли има? Спи ли по-добре нощем? Сутрин редовно ли ходи по нужда? А после в нужника му на цветя и рози ли мирише?Хайде да преброи днес колко грешки ще направи, ама на него няма кой да му виси на главата...
16
2
 
38
 
! Отговори
До 15-ти преди 4 години
Не говори глупости! Какво ДДС какви 5 лева...След грешката спокойно операторът /сервитьорът/ на касовия апарат /ФПр/ може да направи СТОРНО на посочената сума и да мине като т.нар. ОПЕРАТОРСКА ГРЕШКА, с което мигновено отпада и възникналия проблем. Знайни и незнайни, информирани и неинформирани се чувстват длъжни да коментират неща, коио не разбират. Що се отнася до мнението на Сократис, съм абсолютно съгласен.
15
19
 
8
 
! Отговори
Не се Шегувай преди 4 години
Мисля че има достатъчно доказателства за да се състави административен акт от НАП .1. В района едва ли има повече от 4-5 бензиностанции !2. На касовия бон се вижда дата час !3. Има два бар кода които и до ден днешен седят в компютъра на обекта !4. Когато човек направи грешка търси начин да се поправи тук става дума за показност вандалщина от страна на служител които злоупотребява с закона на Р.България.5. Нали иска да привлече вниманието на НАП ок... има го.
14
3
 
26
 
! Отговори
eli преди 4 години
Глупсти и сензации само.Това и грешка, която със сигурност е сторнирана и е оправена.То е ясно, че не е оставено така и няма как да струва толкова кафето.Никаква сензация не е.
13
2
 
63
 
! Отговори
Сократис преди 4 години
Всъщност какво се е случило, та са "заврели" социалните мрежи?Една елементарна грешка, която се е разминала с усмивка и извинение, се е превръща в "хит" и дори "сензация" ...До такава степен ли изпростяха хората, та да се забавляват от дребни и нищожни ситуации, които единствено трябва да се подминават, а не, да се хвърлят усилия за обяснение?А и друг е въпросът, че именно тези, които не могат да напишат дори изречението правилно, се явяват съдници на останалите.
12
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Касовия апарат е свързан с НАП и вече е отчетена продажбата, какъв майтап ще е като си потърсят ДДС -то, което ще над 36 хил лева.
11
4
 
16
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Скоро в Европа ще стане като във Венецуела. Ще има такава инфлация, та тези пари може и да не стигнат за едно промито кафе.
10
2
 
65
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Някой решил да се прави на интересен и пуска шеги в мрежата, а тъпите сайтове го пускат като новина. Голяма работа един сбъркан касов бон. Що не пише дали го е платил.... показателно за нивото на журналистиката.
9
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябвало е да върне кафето и да си поиска парите обратно.
8
7
 
12
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
Как ще е скъпо , бе ???? България на 6 морета .
7
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Данъчните ще са във възторг... шефа на бензинджията също!