Рецидивист! 8-годишен пак вдигна над 150 км/ч на магистрала

Само дни по-късно той отново задигна ключовете и подкара
Обновена: 24 авг 2019 14:24 | 24 авг 2019 14:20, Елка Василева
25
Рецидивист! 8-годишен пак вдигна над 150 км/ч на магистрала
Снимка: Facebook

Германчето на осем години, което в началото на седмицата подкара автомобила на майка си на магистрала, повтори номера, като вдигна още по-висока скорост - 180 км/ч, съобщи Асошиейтед прес.

Първия път момчето се размина само с кастрене, но сега ще трябва да ходи на консултации с психолог.

Момчето е взело ключовете от автомобила "Фолксваген Голф" към полунощ и е тръгнало по магистралата от Зост към Дортмунд, който е на около 50 км.

Още по темата

Друг шофьор съобщил на полицията, че дете кара с висока скорост в града, като "червените светофари и пътните знаци никак не го интересуват".

Докато полицаите търсели автомобила, момчето излязло от града и се блъснало в камион на паркинг. Ранени няма, но голфът е в окаяно състояние.

При предишното бягство на момчето сигнал подаде майка му. Тогава то се беше стреснало от развитата скорост и беше спряло на паркинг. Майка му обясни, че то редовно кара картинг и преди време е шофирало лек автомобил в частна собственост.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
2
 
! Отговори
КАТ Сунгурларе преди 4 години
Добрата репутация на Германия проби дъното на блатото, след като в предишната новина за същия ***, писахте, че няма да бъдат повдигани обвнинения на родителите. В една нормална държава щяха да отнемат детето от родителите му.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майка му да не е одила на почивка у Перник?
15
3
 
17
 
! Отговори
Нали сме християни? преди 4 години
В Библията е казано, че който щади пръчката, не щади чадото си.Психолозите ли знаят повече или Господ?Нас, поколението 1970-1980 г. никой не ни е бил. Но ни шамаросваха винаги, когато не разбирахме от дума. Иначе не става.
14
2
 
8
 
! Отговори
Няма да е местно преди 4 години
По-скоро ще е от тези "греманчета", които пътуват до Турция и обратно всяко лято.Прости родители - нещастни(сакати, мъртви) деца. Естествен подбор.Нали много вуйни твърдят, че децата им се раждат с други възможности, с друг "информационен потенциал", индигови деца, ала-бала...Ами дайте да променим възрастта за пълнолетие? Да са пълнолетни от 8 годишна възраст. И да си ги глобяват, да си лежат в ареста, в затвора?В Европа не можем да отгледаме и половин дете, но раждаме цяло.
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хм ,когато се утрепе или утрепе някой друг кой ли от психолозите трябва да вкарат в затвора,що за простотии,ако няма наказание,адекватно на извършеното,няма да има и промяна на мисленето на лапето
12
1
 
5
 
! Отговори
venix преди 4 години
Гледай таткото да не ти обърше 5.
11
2
 
12
 
! Отговори
татко на 5г. бандит преди 4 години
Детето не е виновно.Шамар мога забърша на таткото му..
10
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха-ха!Егати перверзията!Осем годишен сополанко,вдига скорости и не само му се разминава,но и ходи на "психолог",който си е завършен психопат...след което ще вдигне още по-големи скорости!А работата е съвсем проста - няколко яки шамара,барабар сняколко пръчки по ръцете..и всичко ще се оправи!Едно време така ни оправяха - и от милиционера и в училище,а най-якия пердах беше у дома...и всичко утихваше!Ама тогава нямахме "специални права",набивани ни в тиквите от учители,психолози и психопати!!!
9
3
 
50
 
! Отговори
Шамар преди 4 години
"Няма ли кой да обърше шамар на това хлапе?"Няма. В Германия шамарите са забранени. Затова хлапето прави каквото си иска и като не разбира от дума, ще ходи на психолог. Защото германските законодатели са преценили, че е много по-страшно хлапето да получи физическо наказание за някаква своя дивотия, отколкото да се блъсне, докато шофира бясно или да го изпържи тока, докато си играе с контакта. А, и защото психолозите и те са хора, трябва да печелят от нещо.
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами с такива с акъл на осемгодишни е пълно в София, що за новина! По кварталите с прави отсечки се правят гонки и се кара бясно всяка лятна вечер!
7
1
 
29
 
! Отговори
Гоуф преди 4 години
Майка му или е емигрантка от бг, или баща му е перничанин. Само че, как стига пeдалите не ми е ясно.
6
0
 
35
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Тоя ще е новият Шумахер, помнете ми думатаВикаш скоро и то ще е на системи... Както я е "подкарало"
5
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе на никой ли не му прави впечатление ,че това....... е само на 8? Колко да е високо ,че хем да може да стига пeдалите, хем и да гледа напред?Фейкове, фейкове и пак фейкове на квадрат!
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ще е новият Шумахер, помнете ми думата.
3
3
 
17
 
! Отговори
да. преди 4 години
Самотна майка, очакван резултат.
2
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли кой да му обърше един шамар на това лапе?!
1
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голф не може да е в окаяно състояние, да го предложат в Перник и тогава да говорят

Спонсорирани публикации