Гърневски нападна Манолова заради принадлежността й към БСП

Поиска отговор на въпроси, свързани с политическия й живот
Обновена: 5 сеп 2019 12:46 | 5 сеп 2019 12:35, Камелия Цветанова
146
Гърневски нападна Манолова заради принадлежността й към БСП
Спаси Гърневски. Снимка: архив, Булфото

Въпреки че е издигната за кандидат за кмет от инициативен комитет и засега не е подкрепена от БСП, Мая Манолова беше нападната от Спас Гърневски от ГЕРБ заради принадлежността й към левицата.

"Още в първия ден на есенната сесия на Народното събрание стана ясно, че пребоядисаните комунисти от БСП не са си взели никаква поука от загубата на евроизборите и в партизански план са възобновили своята жажда за власт. Днес червената предизборна "Одисея" показно и арогантно си хвърля червен кадър от най-висок ранг. Това е омбудсманът Мая Манолова, по-известна като г-жа "Афера Костинбродска", скочи той от парламентарната трибуна.

Още по темата

"След провала на дамския тандем от пролетните избори Нинова - Йончева очевидно в боя е призована да влезе третата в партията им най-изкусна манипулаторка на обществено мнение, и забележете, представена ни като независим кандидат. Едно е безкрайно ясно обаче, че след като лидерката на лявата пустиня Нинова прибягна до този ход, краят на левицата в това си издание е настъпил", каза той.

Според него партия като БСП винаги е потъпквала съдбите на обикновените българи и издигането на омбудсмана е върхът на политическия цинизъм.

Гърневски отсече, че Манолова трябва да отговори на няколко въпроса, свързани с политическия й живот.

Той я обвини, че е била персоналният депутат на братя Галеви.

"Кой пропагандираше налагането на бандитския модел на печално известните бизнесмени. Ако случайно станете кмет на София, г-жо Манолова, ще приложите ли модела на братя Галеви на столичани?", риторично попита депутатът от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
9
 
! Отговори
поръчителят преди 4 години
До седящия бикСимеончо ли те препоръча? - твоя стар приятел дето ти идваше на гости често?
97
1
 
24
 
! Отговори
вълк в овча кожа преди 4 години
типичен пример на бивш комунист от село Марково с многото луксозни вили.....
96
5
 
20
 
! Отговори
седящия бик преди 4 години
Крайно време е БСП да покажат среден пръст на тия психо-десни без да им пука от нищо!
95
0
 
11
 
! Отговори
Петър Атанасов преди 4 години
Забрави далечния си уж роднина бивш лидер на СДС Пловдив от квотата на радикалите?В последствие Н-к на Градски транспорт гр. Пловдив. Къде ще го устроиш в Герб?
94
0
 
10
 
! Отговори
последната надежда! преди 4 години
До ВъзмутенТой послещна Симеончо и събра целия Пловдив пред хотел Тримонциум! с тези думи!
93
0
 
10
 
! Отговори
професия нагаждач! преди 4 години
До АнонименТакава е съдбата на нашите бивши,настоящи и бъдещи политици а ние само гласуваме!
92
2
 
19
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Поетът на Партията (БКП) и всички други от ГЕРБ комунисти МЛЪК
91
18
 
9
 
! Отговори
Мая-гургулица преди 4 години
Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.
90
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А когато пишеше оди за БКП ти какъв беше?
89
26
 
9
 
! Отговори
София е синя преди 4 години
*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.
88
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъвто Спас, такъв и Гъерневски
87
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много са се уплашили гробаритещом и тая смърдаша кофа са пуснали на барикадатасъжалявам избирателите им- то бива то може ама толкова ниско никой не е падал
86
7
 
7
 
! Отговори
право на глас преди 4 години
За кмет на София трябва да гласуват само истинските софиянци с род заселил се преди 1944г.Червен *** без вот.
85
5
 
13
 
! Отговори
Мая-Да и Манолова-Да преди 4 години
Гърневски ли е тоя или Гербевски.Точно от такива биологични иТиоти като Спазмата Къркавски съсипват смелата идея (дала историческия ход на партия ГЕРБ и нейните истински вождове:Цветанов, Плевналиев и Федосова) съсипват надеждите на хората за светло бъдеще.Спазмата е типичен клиничен случай на алкохолик който в мига когато зърне и празна чаша влиза в психо поведение изпъстрено с алкохолни метастази.Това са кипърските коне (даже не троянските) на БКП - тесни аферисти. Той подлива хаш 2 О на ГЕРБ
84
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
къфто народа таквиз и депутатитесвестните у нас смятат за луди а глупците всеки у нас почитаче и за депутати ги избирада не се обиждат банкялии ама тоя вашия от къде го изписахтета каква чета от смрад е събрал
83
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като ги започнеш от банкянскто от гнусен по-гнусентоя търтей дето пишеше стихотворения за георги димитров и е готов да изближе всеки *** ще ни поучавасвян няман срам нямат за едното лапане затриват цял народама и то един народ
82
1
 
27
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
Склерозата измъчва дъртия пребоядисан Спас. Няма партия на която да не се е предлагал , и сега плюе там ,където преди време е близал.Но това е задължително условие за всеки гербав крадец.Всички са с по няколко партийни книжки в задния джоб.Спас стиска поне още 2 такива.А може и да са повече.
81
2
 
18
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 4 години
Хубаво е че във форума има само един гламав герберунгел ,който явно е сляп и цвъка ли цвъка глупост след глупост с голям шрифт...-Хайде , омитай се бе неграмотнико!
80
2
 
25
 
! Отговори
уточнение преди 4 години
Гърневски ,Главчев ,Биков ,Г.Марков ,Харизанов и А.Тодоров-най-гнусната и противна част от тиквената върхушка. Пернатите представителки на Герб-жени и Мл.Герб само им пригласят. Пропагандата на Герб вече е втръснала на всички ни.
79
2
 
27
 
! Отговори
Гурбетчия преди 4 години
Тия от ГЕРБ изпаднаха в ПАНИКА чудят се как да опетнят опонентите си. Голям СТРАХ да не изгубят София златната кокошка

Спонсорирани публикации