Пол Маккартни и конспиративната теория, че е умрял на 28 г.

Той, естествено, отрече вървящите с години слухове
24 сеп 2019 17:00, Нели Христова
10
Пол Маккартни и конспиративната теория, че е умрял на 28 г.
Снимки: Reuters

Мислеше ли 27-годишният Пол Маккартни, че неговото възрастно аз все още си мисли за Abbey Road? Запитан този въпрос, музикантът отговаря без да се замисля: „Младият Пол щеше да е радостен да чуе, че е доживял до толкова години.”

Оказва се, че Маккартни не е вярвал, че ще навърши 28 години, камо ли 77 г.  В интервю за The Radio Times по случай 50-тата годишнина на  Abbey Road той казва:

„Както много други хора, аз си мислех, че ще умра на 28 години. Което няма нищо общо с номера на колата от обложката.“

Култовата снимка на пресичащите The Beatles години наред е подхранвала конспиративните теории, че Пол е мъртъв и е подменен със свой двойник. Според множество хора обложката съдържа доказателства, че Маккартни е загинал в инцидент преди албумът да бъде издаден. Едно от тези доказателства е именно номера на VW Beatle  - 28, възрастта, на която трябвало да е Пол „ако беше жив“.

Маккартни разкри, че няма физическо копие на нито един от всички 23 албума, които The Beatles издават.

"Винаги съм си мислел, че трябваше да запазя поне една плоча от всичко, което произведохме, но бях прекалено зает да живея“, казва той.

Съвсем наскоро Маккартни коментира и Brexit, наричайки го "пълен хаос“.

"Като много британци и аз не знам какво точно се случва. Референдумът вероятно беше грешка. Сега не съм сигурен, че някой въобще знае какво да прави в тази ситуация. Но мисля, че ще се справим. Винаги го правим. Достатъчно стар съм за да помня, как боклукът беше по улиците и как хората не можеха да бъдат погребани, защото гробарите излязоха на протест. Тогава времената бяха ужасни, но ние се справихме. И сега ще се справим. Това е един хаос и ще бъда много облекчен, когато приключи“, заяви Пол пред BBC Newsnight.

А пред  The Radio Times Маккратни заяви, че той и останалите трима от Ливърпулската четворка винаги са харесвали кралицата, защото „винаги, когато всичко се разпада, тя е лепилото, което ни държи заедно.“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
From me,to you преди 4 години
Само луд и не разсъждаващ човек ,музикален инвалид/не слушал и непознаващ харакгерният глас на Пол,може да повярва в такава г.л.у.пост.Гласът и в Бийтълс и в Уингс си е на Пол......Може ли да сбъркате гласове- двоиници на Джо Кокър,Род Стюърт,Джон Ленън или Стив Пери.Има неща които просто няма как да са истина,за един обикновен меломан.За това и не получи някакъв отзвук....А орденът драги 2 върна само Джон със странен малко смешен мотив и с подпис ,,С любов"
6
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимката където пресичат улицата.Преди много години когато излезе безмного интерес, се загледах.Направи мивпечатление на тъмната кола.По къснов една статия бе направена дисекция итам диказват,че този е друг макартни.Това е за да непропаднат милионите.
5
3
 
3
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Хич не го мислете, червив е с пари.
4
6
 
6
 
! Отговори
да е жив и здлав преди 4 години
Пол е най-великият рок певец и композитор! Да е жив и здрав!
3
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прилича на Меркел.
2
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"А пред The Radio Times Маккратни заяви, че той и останалите трима от Ливърпулската четворка винаги са харесвали кралицата, защото винаги, когато всичко се разпада, тя е лепилото, което ни държи заедно.Да,за това й върнаха наградата...коя година беше,някой помни ли?
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Великобритания е пред разцепление, ако излезе от ЕС !

Спонсорирани публикации