Късмет: 40-тонен камион се обърна върху кола, шофьорът оцеля

Той е почти невредим, липсва му само един пръст
1 окт 2019 22:10, Нели Христова
6
Късмет: 40-тонен камион се обърна върху кола, шофьорът оцеля

Може да се каже, че мъж от щата Ню Йорк е най-големият късметлия на света. Той оцеля, след като 40-тонен камион се обърна върху автомобила му Nissan 350Z.

Инцидентът се случил на шосе I-787 в окръг Олбани, щата Ню Йорк. Пристигналите на място спешни екипи дори не изчакали да се приближат до колата и веднага извадили чувалите за трупове. Но когато повдигнали ремаркето със специални въздушни възглавници, останали изненадани. Мъжът бил почти нвредим. Имал само няколко драскотини по лицето и един отрязан пръст.

Пред пожарникарите той обяснил, че се опитал да излезе от магистралата и задминал камиона отдясно. Шофьорът на спортната кола обаче не преценил скоростта и се ударил в мантинелата, която го отхвърлила под ремаркето.

"Той се смееше и беше безкрайно щастлив, че е оживял. През цялото време, докато се опитвахме да го извадим, той говореше с нас. А ние просто не можехме да повярваме, че това се случва. Няма как човек да оцелее след подобно нещо", коментира началникът на пожарната команда Томас Гарет.

Според него, мъжът е извадил късмет, тъй като е бил изхвърлен към пътническото място на автомобила. Спасителната операция е продължила 30 минути, след което мъжът е откаран в местна болница.

Още новини четете на сайта на Аутомедия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"мъжът е извадил късмет, тъй като е бил изхвърлен към пътническото място на автомобила" - следователно е бил без колан. Значи коланите не спасяват живота, а тъкмо обратното, ако е бил с колан е щял да е смачкан и мъртъв!
5
1
 
2
 
! Отговори
Хххх преди 4 години
До 4E по-добре отколкото да се чудим коя държава да нападнем под измислен предлог, или на кого да продадем оръжия, или да му наложим ембарго...
4
0
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Знаем, Вас ви интересуват само разполагането на ракетните установки.
3
3
 
10
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
Колата му е смачкана. Пръстът му е отрязан. Загубил си е деня. И това наричате късмет?! Късмет щеше да е, ако нищо от това не се беше случило.
2
4
 
4
 
! Отговори
АЛов преди 4 години
Кажи че няма Бог сега
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ни интересува!

Спонсорирани публикации