Край на ретроградния Плутон – какво ви очаква?

От 3 октомври планетата става директна, разделяме се с хаоса
3 окт 2019 18:50, Иванка Гъркова
4
Край на ретроградния Плутон – какво ви очаква?
IStockphoto

Ретроградният Плутон си отива. От 3 октомври планетата става директна, с което постепенно някои ще се разделят с хаоса.

Според астролозите, дали планетата ще ни повлияе отрицателно или положително, зависи от отношението ни към нея. Една част от зодиите се опитват да ѝ се противопоставят, докато останалата просто се оставя тя да ги води.

Желанията на някои ще застанат на преден план, а определени зодии ще имат по-голям хъс за осъществяването им. Положението ще е – целеустременост за едни и страх от провал за други.

Скорпионите, чиято управляваща планета е именно Плутон, ще се справят най-лесно с трансформациите, които им е подготвила съдбата. Най-тежко ще е на родените след 9 януари и хората с асцендент Козирог.

Какво да очакват зодиите?

Овен

Родените под този знак ще използват следващите дни, за да осъзнаят грешките си и да си вземат поука от тях. Очаквайте промени в кариерното развитие, които зависят от вашата мотивация.

Телец

Хората от този знак най-сетне ще си отворят очите за някои истини в живота. Те ще преосмислят загубите си и ще добият увереност за започването на нещо ново.

Близнаци

Прекалено дълго време сте емоционално свързани с хора, които ви използват. Спирането на ретроградната фаза на Плутон ще ви помогне да се освободите от токсичните връзки и приятелства и да помислите повече за себе си.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
SubZero преди 4 години
Много интересно, след като Плутон е открит сравнително скоро (1930), как са се оправяли скорпионите преди това без водеща планета?
1
1
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Олекна ми ...

Спонсорирани публикации