Край на ретроградния Плутон: Какво ни чака?

Козирозите не могат да избягат от истинското си аз
4 окт 2019 18:10, Иванка Гъркова
3
Край на ретроградния Плутон: Какво ни чака?
Снимка: IStockphoto

От 3 октомври Плутон вече излиза от ретроградната си фаза. В следващите няколко дни едни ще й се противопоставят, а други ще се оставят на течението ѝ.

Много зодии ще преминат през големи трансформации, като Скорпионите, които са ръководени от планетата, ще се справят с тях най-лесно. Най-тежко ще е за родените след 9 януари и хората, които са с асцендент Козирог.

След като вече ви представихме какво да очакват първите шест зодии от хороскопа след като Плутон стане директен, ето и останалите:

Дева

След разочарованията, ще научите какво е истинската любов. Сега е идеалното време да творите и да събудите потисканите до момента заложби. Бъдете по-уверени в себе си и покажете таланта си на другите.

Везни

След ретроградната фаза на Плутон ще имате възможност да размишлявате за семейните връзки. Прекъснете взаимоотношенията с хора, които искат да контролират живота ви.

Скорпион

Не задържайте в себе си онова, което мислите. Само трупате негативна енергия. Сега е моментът да наложите вашата дума и да накарате другите да ви чуят. Ще ви олекне.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Астролог преди 4 години
Сатурн се движи към Плутон в съзвездието Козирог. Допреди Плутон да престане да бъде ретрограден се е движил срещу Сатурн в Козирог в периода от 18 септември-3 октомври. Сатурн, Господарят на Кармата, свързан със съзвездието Козирог, съзвездието Козирог пък е свързано с други звездни системи извън нашата Галактика и така по веригата. Плутон е на чужда територия в Козирог и господарят Сатурн (на своя територия, на трон) се приближава към него. Кармата ще застигне много Скорпиони. Всекиму своето.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как какво? Ретрограден Марс!
1
0
 
1
 
! Отговори
Нищо за Тиквата преди 4 години
В хороскопа. Не е интересно

Спонсорирани публикации