Как се държат зодиите, когато тъгуват? (2 част)

Рибите се страхуват да не ги наранят
24 окт 2019 21:47, Иванка Гъркова
0
Как се държат зодиите, когато тъгуват? (2 част)
Снимка: Pixabay

Всеки от нас се справя с емоциите по различен начин. Едни държат да споделят радостта си, но когато са разтроени, предпочитат да замълчат и се изолират. 

Депресия, меланхолия, апатия, раздразнение и невъзможност за осъществяване на нормален разговор. Тези неприятни проблеми се появяват при много хора, които биват "раздирани" от тъга. 

След като ви разкрихме как се държат представителите на първите 5 зодии, когато са тъжни, ето и останалите:

Дева 

Хората от този знак са изключително разумни, но натъжат ли ги, стават съвсем различни. Тогава са прекалено импулсивни и не се учудвайте, ако ви нагрубят с думите си. Не е изключено и въобще да не искат да разговарят с вас, ако са депресирани. Когато емоциите в тях вземат връх, те обичат да се заяждат и дразнят хората. 

Везни 

Те са изключително спокойни и уравновесени, но когато са тъжни, се чувстват нестабилни и нямат настроение. Тогава намаляват и социалните си контакти. Има и случаи, в които се чувстват в безизходица, но заради любимите си хора са готови да прикрият онова, което изпитват. Причината е, че Везните поставят щастието на другите на първо място, след това своите нужди. 

Скорпион 

Пламенната страст на Скорпиона може да се превърне в отрицателна в момент на афект. Натъжат ли ги, Скорпионите се държат враждебно с хората, проявяват меланхолия и параноя. Те са чувствителни, но се опитват да прикрият това. Ето защо, мрачното настроение може да ги държи с дни или да ви се сърдят, ако сте ги наранили. 

Другите зодии четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации