Украински депутат си урежда срещи с компаньонки по време на заседание

За услугата плащал колкото е нужно
Обновена: 2 ное 2019 08:16 | 2 ное 2019 07:45, Нели Христова
36

Може би пленарната зала не е най-подходящото място за уреждане на... среща с компаньонка. Но точно това решава да направи председателят на Комисията по външна политика на Украйна Богдан Яременко, който по време на заседание губи интерес към темите на деня и започва да води коренспонденция с жена на име Алина. Зоркото око на журналистите обаче хваща политика в крачка.

От чата става ясно, че тя предлага определени сексуални услуги срещу заплащане. Тарифата ѝ варирала от 100 до 150 долара в зависимост от времетраенето на срещата, пишат от Bulgaria ON AIR.

Оказва се, че случаят не е единичен. Според журналистите, на 29 и 30 октомври Яременко е провел няколко кореспонденции с жени. Това се е случвало и през септември.

Алина не му била достатъчна. Политикът си е уредил среща и с жена на име Галина. Тя му дава подробна информация как да стигне до апартамента ѝ.

В друга кореспонденция жена иска от Яременко 10 000 долара за закупуване на апартамент, на което депутатът отговоря, че сумата е значително по-висока от възможностите му.

Част от разговорите са с 18-годишно момиче. Той е питал младото момиче "колко пари са ѝ необходими за месец“.

Публикуването на снимките на личния разговор на Яременко предизвикаха остри реакции от опозицията в украинския парламент. Те настояха Яременко да подаде оставка от поста председател на парламентарната комисия по външна политика. 48-годишният политик първоначално не се съгласи с подобно наказание, но по-късно напусна поста си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
17
 
! Отговори
. преди 4 години
Наследството от управляващи, което остави светлия социализъм. Проблемът е *** под мен,че на заседание от теб се очаква да участваш активно в решаването на проблемите на и без това затъналата Украйна, а лошите аспекти на това политици пък и други отчаяни чичаци даси поручват незаконно работещу секс труженипки по телефона все едно са хамбургери , изобщо няма да ти ги обяснявам, управляващите не идват от Марс, те излизат от народа под тях и си ги заслужаваме изглежда !
10
3
 
11
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Пич.
9
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбирам каква е драмата.Всеки има право да си ползва личният телефон за каквото пожелае. Точно пък украйнците са големи моралисти на Запад всяка втора *** е от Украйна.В парламентът им редовно се бият като диви селяни.С парчета от интериорът.
8
0
 
10
 
! Отговори
Наблюдател до 5 преди 4 години
Щот е дебелак, виж му походката.
7
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не мислите , че нашите депутати правят нещо по-различно? Само дето у нас няма истински журналисти да ги разследват. Всички са купени или са си глътнали езиците от страх
6
0
 
11
 
! Отговори
Шнорхел преди 4 години
Охо, че то това и нашия кaбaк кaфaлия я знае тая далавера!
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
e на 48 що да не дига самолета ?
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема е, че го прави по време на заседание, иначе го разбираме - човещинка. Където си вадиш хляба, няма да си вадиш ... .
3
2
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Добрата новина е, че още вдига самолета.
2
3
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
налазили са го хормоните но е имал друг начин да е излезнал на вьн то никога нее кьсно да станеш за кашмер
1
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обичам когато 60 годишни лелки повечето ялови или фригидни с тонаж 120кг++ и хомосексуалисти приказват за морал и вредата от ***. Веднага нещата идват ня мястото си някак естествено...Ако беше черен щяха да се умиляват на 10-те му любовници колко били сладки.