Ще има ли нови "Приятели"? Дженифър Анистън отговаря

Актрисата призна, че с колегите й от сериала работят по общ проект
Обновена: 3 ное 2019 16:03 | 3 ное 2019 16:00, Дарена Найденова
10
Ще има ли нови "Приятели"? Дженифър Анистън отговаря
Снимка: Reuters

Още от последния епизод на сериала "Приятели", излъчен през 2004 година, феновете нямат търпение да видят още веднъж великолепната шесторка заедно на екран. Постоянно бяха пускани слухове за събиране и заснемане на нови епизоди от поредицата, но досега всичко беше категорично отричано от целия актьорски състав.

"Приятели" превърна шестима непознати на публиката души в световни звезди. В главните роли влизат Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Мат ЛеБланк, Дейвид Шуимър и Матю Пери. Сериалът започва през 1994 година и веднага се превръща във феномен и едно от най-гледаните шоута в историята на Америка. 
 
10 години на екран, много спечелени награди и милиони зрители пред телевизорите. Това е равносметката, която всички си направиха през 2004-а, когато завесата падна и всички казаха сбогом на шестимата персонажи.
 
Сега обаче феновете на сериала могат да се надяват за нещо ново, но с познатите лица. Дженифър Анистън, която влезе в ролята на Рейчъл Грийн, сподели в шоуто на Елън Дедженерис, че в момента с колегите й от "Приятели" работят по общ проект.
 
Но не бързайте да мислите, че ще се заснемат нови епизоди. Категорично не! Нито Анистън, нито другата част от състава иска да влезе отново в старите си обувки. Засега нищо друго не се издава около идеята, а екранната Рейчъл казва, че не иска да подвежда хората.
 
"Ще ни е много приятно отново да работим заедно, но не знаем точно какво да направим. Затова засега само опитваме. Работим по нещо", споделя Анистън. Тя наскоро се присъедини и към социалната мрежа Инстаграм с една иконична снимка, която буквално събори социалната мрежа.
 
"Просто така се случи, че всички бяхме по едно и също време в една и съща част на света. Не се бяхме виждали отдавна и решихме да се съберем", споделя тя относо първото си селфи, на което присъстваха и Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър. 
 
Въпреки, че скоро може да не видим шестимата заедно на екран, Анистън се завръща в сериалите с новия си проект "The Morning Show", който тръгва от 1 ноември по новата стрийминг платформа Apple TV+. 
 
Още новини от света на киното четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в последния епизод дженисън ще роди незнайно от кой? Като преди това 270(9 месеца) епизода обсъждат възможния баща
6
3
 
4
 
! Отговори
инфо от първа ръка преди 4 години
Това ще е история за група пенсионери, които се събират всяка седмица, за да обсъждат колко изкуствени ченета могат да се купят с една пенсия.
5
1
 
0
 
! Отговори
Коуди преди 4 години
До АнонимеННяма такова нещо..
4
0
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОУДИ СИ ВЪРВИ ПО УЛИЦАТА И ЕДНО ДЕТЕ МУ КАЗВА: ТИ СИ БАЩАТА НА КОУДИ!ТОВА ГО РАЗКАЗА ЛИЧНО КОУДИ В ЕДНО ПРЕДАВАНЕ!
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все едно да харесам бат Арни в последния филм за Терминатор както е на 72 години, или Терминатор 2 когато беше на 44 години.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както каза номер 1 ,това ще е най-голямата глупост-да разочароват феновете на този сериал на дърти години както са всичките.
1
3
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НОВОТО ИМЕ НА СЕРИАЛА ЩЕ БЪДЕ: СТАРЧЕТАТА ИЛИ ДЯДЯТОРИНЯМА ДА ПОСМЕЯТ ДА ГО НАПРАВЯТ, ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ УНИЩОЖИ СПОМЕНА ЗА ТОВА КАКВИ СА БИЛИ ПРЕДИ ДА ЗАПРИЛИЧАТ НА ИЗСЪХНАЛИ СТАФИДИ!

Спонсорирани публикации