Кобрата и Букър минаха кантара, предстои здрава битка

Двубоят е в неделя рано сутринта около 5 часа българско време
40

Най-добрият ни професионелен боксьор Кубрат Пулев (27-1, 14 с нокаут) и съперникът му Райдъл Букър (26-2, 13) минаха кантара преди срещата им във Фресно, Калифорния. Двубоят е в неделя рано сутринта от около 05.00 часа българско време.

Меренето премина без проблеми, като двете страни показаха уважение. Двамата се изправят един срещу друг в основния подгряващ мач на голямата битка между Джамел Херинг и Ламонт Роуч за титлата на Световната боксова организация в категория суперперо.

Кобрата закова кантара на 112 кг, което е с 1 по-малко от теглото му при последното излизане на ринга през март срещу румънеца Богдан Дину.

Букър показа същите килограми, като също е малко по-лек от последната си битка на ринга през юни в Детройт.

Още за кантара вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Ron Burgundy преди 4 години
Какъв е тоя противник на кобрата, не съм го чувал.От къде ги намират не знам. Според мен всичко е измама и пране на пари.И от какъв зор Кобрата ще е претендент за каквато и да е титла. Освен с Кличко, с кой друг голям се е бил......
18
3
 
1
 
! Отговори
Diemata преди 4 години
Абе ей Наркоман! Стига трови хората, който иска гледа който не иска нИ гледа. Отивай лягай бръже.... А и си пусни някой от сериалите за преспиване.
17
3
 
0
 
! Отговори
Оня с коня преди 4 години
Хмм. Още да сваля 5 килца и ще тежа колкото него. А бях 150 хехе. Само дето практикувам други спортове. Стрелба с бойно и еърсофт оръжие, Киокушин и шосейно колоездене. Демек съм доста по разнообразен. Срамота е спортисти да тежат толкова. Скалата е 120 ама е с 10 процента мазнини. Има разлика нал тъй.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това въобще не е спорт.Да са живи и здрави букмейкърите.
15
1
 
2
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...cheta komentarite I ne moga da poviarvam ,che tova predstavliava dneshnia balgarin .aroganten,NEgramoten,kompleksiran,vulgaren,ANTIpatriot,zal I zloben,obezveren ,chujdopoklonnik ...it.n. !!! Tova vsichkoto samo za ima niama 30-tina godini demonokracia ?!!! ...da vi e "chestita " !!! Takav narod e obrechen !!!
14
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да пожелаем успех на Кубрат! В момента гордостта на спортна България ! И да смачка тоя ***!
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
купен мач бате и брат му би оня,ама той с 9 загуби...
12
1
 
0
 
! Отговори
Един добър приятел преди 4 години
Някои мъже във феисбук.Моля като пишете от името на жените си бъдете умни пропи напипам такива профили втори път бъдете умни
11
0
 
0
 
! Отговори
ивайло с.андонов1973 преди 4 години
ВниманиеПИРАМИДАТА ЕЛАНА трейдинг е тук
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма работа е да се плюе по някого. Всеки е свободен да покаже нещо повече от него, ако може.Ами, каквото направи - това е. Пари не сте му давали за подготовка, така че не дължи на никой нищо.
9
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спортисти с интелект..Кубрат Пулев и Владимир Кличко
8
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kobrata shte go zagubi totalno s nokauut peti rund
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красьо, и как разбра че предстои здрава битка, като оня дълги години се е бил в затвора само с някакви палячовци и това му е подготовката за мач с Кубрат Пулев?То и аз съм гледал филма "Фаворитът" с Уесли Снайпс, но това си е само филм. Реалностите са други.
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дон Кобрети, продължаваме напред!Нали така?Само няма се притесняваш!
5
7
 
7
 
! Отговори
Норге преди 4 години
Нашия *** вече го ползват за подгряващи срещи! Смях! Няма да се учудя, ако скоро го видя да носи табелите за поредния рунд, прилежно облечен с оскъден минижуп и сутиен чашка С :)))
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 1 Ми братята Пулеви са известни с това, че си намират само анонимни смешници. И след като ги победят, се мислят за най-великите в бокса. Само че дойде световния шампион и върна в първи клас Кубрат. След тоя побой Кубрат вече не иска да се бие със световен шампион. Гледайте другата година как пак ще си измисли контузия за мача му с Джошуа, щото Джошуа на 7- ми декември ще пребие от бой на реванша Руиз.
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ни занимавате с този -Кобрата.Какво ни интересува нас(широката публика) от постоянното натегачество на този комплексар.Пишете повече за изкуство,култура,развийте повече рубрики от рода на ,,знаете ли,че,кажете какво става по света,направете нещо за децата в неравностойно положение,за болните и самотните стари хора,вместо да ни занимавате постоянно със световните постижения и изяви на този боксьор.
2
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно ми е кой го кръсти Кобрата.Май пак БГ-журналистите.
1
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя само му намират някакви анонимни пенсионери, страдащи от затлъстяване.Кой въобще го е чувал тоя Букър?

Спонсорирани публикации