Новите SS-овци: Самозваните шерифи по улиците на Берлин

Ние сме хора, които обичат родината си, твърдят те
10 дек 2019 21:00,
113

Трима мъже от германската Националдемократична партия патрулират по улиците на столицата Берлин, предвождани от многократно осъждания екстремист Себастиан Шмитке.

"Определението десен екстремизъм винаги ми е звучало странно. Ние сме хора, които обичат родината си, които се застъпват за своя народ. Безразлично ми е как ще бъде наречено това", отсича самият Шмитке пред DW.

Изявите на самозваните граждански отряди много напомнят на нацистките прийоми. Случайност или не, дори името им на немски "Създайте защитени зони" - Shaft Schutzonen се съкращава на SS.

Патрулиращите бият на очи в центъра на Берлин. Някои минувачи ги приветстват за това, че бдят за сигурността, тъй като полицията не е достатъчно. Повечето граждани обаче са критично настроени към гражданския отряд на националдемократичната партия.

"Не приемам Националдемократичната партия, а от защитени зони нямаме нужда, тъй като имаме полиция, която си върши добре работата. Напълно излишно е да имаме хора, които да си играят на стражари и апаши", категоричен е един гражданин.

Цифрите също говорят против гражданските отряди. Защо обаче те стават все повече и повече в Германия?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турци и евреи са от една черга,братя
23
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А някой зададе ли въпросът: защо ги има тези патрули и защо до сега ги е нямало? А лъжите за сигурността в Германия и намалялата престъпност може да мине само пред някой, който не е живял там. Точно в Берлин има квартали, където нощем полиция не стъпва. Нещо, като Столипиново, но още по-зле. Доиче зеле да отидат там да правят интервюта да ги видим! Много ще ми е интересно тогава!
22
5
 
36
 
! Отговори
до 28 преди 4 години
Русия и рускини си виждал само на снимка ти...При 150 милиона население имало три милиона рускини в Европа...А при 7 милиона население има 2 милиона млади българи в Европа...За красотата на улиците на Москва и Петербург София може само да мечтае...но разходи се по улиците на Париж или Стокхолм вечер...После може да споделиш какво си видял!
21
4
 
21
 
! Отговори
179 преди 4 години
Чакаме сега и Германия да се превърне във бунище. Тя е двигателя на Европейският съюз. Без Германия Ес утива на кино още на 1вият ден. Всячески някой хора искат да превърнат 4 тата икономика в света във развалина. И то не е от днес това а още от началото на 20 век. Жалко е , че макар и бавно успяват.
20
26
 
10
 
! Отговори
179 преди 4 години
Ако Германия се съсипва във момента то Русия е съсипана и разрушена още през 1920 година. И то си личи само ,когато човек утиде там и осъзнае ,че даже и най-мръсната улица във България е прекрасна сравнение със тази във РФ. И там положението е същото, младите бягат на запад , старите остават. Тъжна картинка. Пълно е със рускини във Турция ,Италия, Германия. По 1 милион във всяка от изброените държави, и то млади жени а какво правят там само те си знаят. И за какво развитие говорите вие ???
19
0
 
53
 
! Отговори
питане преди 4 години
Уж нямат поддръжката на обществото, а отрядите се множат. Как става тази работа? Май някой лъже.
18
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия потвърди , че ще приема бежанци само с европейски произход , когато броя на мигрантите в Европа с африкано-арабско-индииски произход, достигне критична бройка и коренното европейско население стане малцинство !
17
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забелязвате ли клошарите и отпадъците?Берлин бил беден и тва било секси според гей-кметът им?
16
31
 
2
 
! Отговори
смях преди 4 години
Напомням, че предния път тоя глyпак Хитлер, докара болшевиките в Европа. До паметника Мамаев курган в Сталинград, русите, трябва да издигнат двойно по-голям за благодарност на Хитлер, че ги пусна в сърцето на Европа. Ама явно има още от тях, които не си взимат поука.
15
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Некъде в Мюнхен новия фюрер си пие бирата в този момент . Дошло е време разделно да спасим бялата раса, че след 5-10 г може да е късно .
14
19
 
7
 
! Отговори
до смях преди 4 години
Този път ще е с мбр в големи количества.Когато всичко свърши няма кой да има да целуне краката на Сталин ни на Ленин.От червеният колхоз пълен с мутри алкохолици и наркомани няма да остане много.
13
2
 
54
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
DW за пореден път се опитват да се бъркат, където не им е работа. И те самите не разбират, че когато няма закони или има недействащи закони, рано или късно обикновените хора поемат нещата в свои ръце!
12
4
 
40
 
! Отговори
Schutz Staffel преди 4 години
Вчера един Санта Клаус изяде боя от група черни в Германия. И му крещяха, че е расист. Много закъсняха с тези отряди. Тези тримата като обикалят сигурно като срещнат гостите и завиват. Новопоканените бродят като глутници, от по ми имам 6-7 човека.
11
17
 
6
 
! Отговори
batmario преди 4 години
Гешев,Германия,Сталин....като че ли и преди съм ги чувал
10
6
 
5
 
! Отговори
Расате преди 4 години
Ще си скъсат ризата като мене като разберат що за народ е!
9
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аха ако обикалят африкански и арабски банди от клошари и наркомани на социални помощи всичките с ножове и пистолети тва е хубаво а, скъпи изпедерастяли немци?Ако обикалят бели хора е най-страшното нещо?Очаквам шишкавата ялова бабичка да излезе с треперлива реч срещу нацистите и да разцелува поредният африканец или арабин.
8
5
 
7
 
! Отговори
Закъснение преди 4 години
Бай-Хитрия ги затри,през ВСВ-ха-хаа-ха-ха-ха
7
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двама турци в метрото в Берлин: Ей, вече сме 5 милиона в Германия! Една бабка до тях: Те и е.... бяха 6 млн. пък какво им стана....
6
2
 
46
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Мулти-култи-хомо-либepacтите първо да осигурят сигурност по берлинските улици и после да плюят националистите.
5
3
 
51
 
! Отговори
ССС преди 4 години
Дойче зеле пише глупости , Германия е залята от талибани и престъпления !!!

Спонсорирани публикации