За по-свежа кожа - кубче лед

Вижте най-големите ползи от процедурите
17 дек 2019 23:21, Екип на Tialoto.bg
2
За по-свежа кожа - кубче лед
Снимка: IStockphoto

Ледът има много повече приложения от това да изстудява храни и напитки. Той може да бъде ваш верен помощник в разкрасителните ви процедури и действа като балсам на кожата.

Ето и за какво да го ползвате:
 
Намалява торбичките под очите
 
Събуждате се подпухнали и под очите ви има големи торбички. Извадете от фризера 2 кубчета и леко потъркайте областта под очите за няколко минути. Кожата веднага ще се прибере.
 
Свива пъпки
 
Имате неприятна пъпка, която все още не желае да избие и седи като подутина на кожата? Ако сложите малко лед върху нея, възпалението ще намалее и тя ще намали обема си.
 
Добавя блясък на кожата
 
Разтриването на кожата на лицето с кубче лед ще подобри циркулацията и кожата ви ще стане по-блестяща. Не поставяйте леда директно върху лицето, а в памучна кърпа и потъркайте кожата за няколко минути. Лицето ви веднага ще светне.

Още за ползите от леда за кожата четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на тази как ще й сеИзпразня на лицето малеееее, толкозСперма не е виждала. вече чукхаСестра й, ама тази има и големиЦИЦИ ще й ги изклатя бруталноАнално
1
0
 
1
 
! Отговори
историйка преди 4 години
Жена при сексолог: Докторе, мъжът ми не ме задоволява вече, какво да направя?Вашият случай е доста тежък, ще трябва да отидете при доц.Пръцков, той изчукваВсичко наред, така че ще оправи и вас, ще ви скъсаГъза отЧуканееее.Ох добре, ще отида да миОправиПутката.Айде платете си таксата за рпеглед и отивайте заДюрекс.Докторе, няма Дюрекс за мен, искамСпермата му в мен

Спонсорирани публикации