Какви бяха тенденциите в маникюра през 2019?

Годината мина под знака на по-дръзките нокти
28 дек 2019 18:00, Криси Табачка
6
Какви бяха тенденциите в маникюра през 2019?
Pexels

Маникюрът винаги е бил сред тези части на красотата, които търпят най-големи трансформации и при които наблюдаваме най-чести смени на тенденциите.

 
Защо?
 
Защото може да не сме склонни да променим драстично косата, нито под формата на цвят, нито под формата на прическа, но с ноктите не е съвсем такава ситуацията.
 
По отношение на маникюра – винаги можете да експериментирате, защото дори и крайният резултат да не ви хареса особено – един памучен тампон и малко лакочистител ще решат изцяло проблема.
 
Съвсем естествено, козметичната и бюти индустрия буквално всеки месец представят нова тенденция в маникюра, която обещава да бъде страхотна.
 
Защо дръзкият маникюр е добра идея?
 
Едно от нещата, върху които си струва да се замислите е, че ноктите ви са точно 10 аксесоара, с които не просто можете да допълните визията си, но и да изразите социална позиция, да покажете на всички околни своята индивидуалност и характер.
 
2019 година мина под знака на дръзките и много разнообразни маникюри. Тенденциите през лятото традиционно се завърнаха към класическото райе, към плодовете, към свежите препратки и ярки, дори неонови тонове.
 
Анималистичните принтове също бяха във владение при тенденциите в маникюра – което само по себе си не е голяма изненада. Разбира се, там се придържаме към по-тъмните нюанси на цветовете, защото сама по себе си тенденцията е доста дръзка и няма нужда да минаваме границата с кича.
 
Живият корал
 
Цветът на 2019 година, който традиционно се определя от Pantone, бе жив корал. Сама по себе си, тенденцията се наложи и в маникюра, като се срещаше особено често през топлите дни на пролетта и лятото.
 
Още за тенденциите в маникюра през 2019 четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И гучи херпес тоже!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Dnes.bg много сте досадни със Тези 'половини' статии. Отварям статията, за да я прочета цялата а не да трябва да отварям tialoto.bg да я допрочета. Искате кликания на двата сайта, само това ли ви е опцията? Несериозно
2
1
 
3
 
! Отговори
Факултето преди 4 години
За огромно щастие, различни от руските.
1
0
 
5
 
! Отговори
КУЛТУРЕН КУЛТУРИСТ преди 4 години
Аз си правя само педикюр.

Спонсорирани публикации