Празничен грим за Нова година в няколко лесни стъпки

Използвайте техниката "сълзите на русалката"
31 дек 2019 17:00, Иванка Гъркова
7
Празничен грим за Нова година в няколко лесни стъпки
Pixabay

Готови ли сте за посрещането на Новата година? Ако вече сте си приготвили тоалета, бижутата и имате идея за прическа, е време да помислите за грима. Най-добре е да се доверите на професионалист, за да бъдете неотразима в празничната нощ, но все пак това струва пари. А и в последния момент е трудно да си намерите свободен час. 

Идваме ви на помощ с една техника, която може да изпробвате у дома и така се гримирате сами за партито. При това много бързо и с малко козметика. Така ще разнообразите еднообразното поставяне на сенки и спирала - с малко блясък, който всяка жена трябва да има по себе си в новогодишната нощ.

Този начин на гримиране е кръстен "сълзите на русалката". Всички знаем колко изразителни очи имат Малката Русалка и други подобни героини, плуващи със своите опашки. Докато преди се опитвахме да копираме визията им по Хелоуин, сега може да използваме част от техния приказен грим. 

Техниката се нарича така, защото се поставят сенки на слъзните канали, които обикновено остават небоядисани. Надолу продължаваме с друг, основен нюанс. Акцентът - блясъкът, трябва да остане в ъгълчетата на очите. 

Как да си направите празничен грим тип "сълзите на русалката" вижте в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Бай Доньо преди 4 години
Аз ги гримирам с специален крем" Нем"
2
0
 
5
 
! Отговори
Криси преди 4 години
Хубавата жена може и без грим.
1
4
 
3
 
! Отговори
Ари Голдберг преди 4 години
а аз тази вечер/нощ, ще гримирам няколко шикси със сос бешамел, собствено производство!