Годишен хороскоп за Риби: Какво да очаквате?

Спрете с работохолизма през Новата година
1 яну 2020 15:52, Екип на Tialoto.bg
3
Годишен хороскоп за Риби: Какво да очаквате?
Pixabay

Колкото по-нежни и естествени, толкова по-привлекателни. Може да се каже, че тази максима следвахме, лакирайки ноктите си и Обстоятелствата нямат власт над вас, винаги сте свободни да избирате и да действате! 2020 г. за Рибите е началото на началото, периодът, в който в живота ви ще се появи нещо, което не бихте могли да си представите в най-смелите си фантазии.

 
Хороскопът показва, че всичките ви действия ще бъдат продуктивни и обстоятелствата едва ли ще ви попречат. Рибите имат голям шанс да променят себе си и своята среда, но тези промени трябва да са плавни, а целите благородни. Годината е чудесна за всички области на живота – романтика, творчество, финанси...

Началото на 2020 г.
 
Периодът от януари до края на март ще бъде стабилен. Звездите пророкуват много събития, свързани с личния живот. Това време е много подходящо за изграждане на връзки и възстановяване на изгубени отношения с далечни роднини.
 
На този етап няма да има невъзможни задачи – само слабата мотивация може да попречи, но вие сами ще решите по-нататъшните си действия.
 
За Рибите, които търсят любовта, цялата година ще бъде изпъстрена с нови запознанства. С някои от потенциалните партньори ще се развие само приятелство, но пък то ще е страхотно.
 
Една от основните тенденции на периода е трудолюбието и пропорционалното възнаграждение. Финансовият успех ще бъде постигнат от тези Риби, които ще могат да определят приоритетите навреме.
 
Рибите са известни работохолици, би било хубаво да намерите време за почивка и възстановяване.
 
От април до юни 2020 г.
 
Април ще бъде една експлозия на емоции, последвана от пропадане и после нова експлозия.
 
Още от годишния хороскоп за Риби четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простащина!!!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е за везни бе!

Спонсорирани публикации