За по-добра връзка - секс поне веднъж седмично

И още съвети за подобряване на взаимоотношенията с половинката
50
За по-добра връзка - секс поне веднъж седмично
IStockphoto

Всяка една връзка преминава през различни етапи в своето развитие. Първоначално не можете да се отделите един от друг, но постепенно започвате да си омръзвате, да се карате за глупости и понякога се отчуждавате. Ежедневието ви погълва и единственото, което искате, е да си починете.

Почивката често се изразява и в кратка раздяла, която някои двойки не преодоляват и прекъсват връзката си завинаги. Все пак има и такива, които се борят със зъби и нокти, за да запазят романтиката помежду си и да продължат заедно към бъдещето. 

Вече навлязохме в 2020 година, а с нея започна и новото десетилетие. По традиция, много хора си правят списък със желания и обещания, към които ще се стремят през следващите 12 месеца. Често в тази класация попадат неща като отслабване, нов дом или кола, смяна на работата, повече пари и т.н., повечето от нас забравят да включат нещо и за връзката си. 

Експертите обаче съветват да помислите и за романтичния си живот и заедно с половинката си да съставите списък с цели, които да постигнете през тази година. Ето какво може да включите в класацията: 

Правете секс веднъж седмично

Всъщност няма точна цифра за тази дейност, но експертите съветват да сте интимни с партньора си поне веднъж седмично. Проучвания показват, че двойките, които правят секс често, са по-доволни от връзката си и са по-щастливи с човека до себе си. 

Още съвети за по-добра връзка четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднъж седмично, ама след като направят 80 години. Докато са между 60 и 80 години, поне два пъти седмично, а преди това по-често. До 30 години всеки ден с малка пауза ведъж месечно.
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Таню, да ти кажа много ти личи че си Таня и че не си виждала проблясъка от години. Иначе си права, много се засегнах че ме изкара пушач.
32
3
 
6
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Ау.... Некой се засегна :)Сори, пич, пиша за реалността около себе си, такива ви виждам, такива ви описвам. А вашите "Мило"-та ми доописват трагизма. Не се засягай, ами спестявай (например, за сметка на цигарите) за боядисване и виагра. Четох, че цепите апчето на две и почти ви се получавало?!? Дерзай, душа! ;)
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Таню, след като описа баща си,би ли описал и маайка си или не си чак толкова жесток.
30
3
 
8
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Къф сех, бе? Не ги ли глеате наш'те *** на к'во дередже са? На тия, дето им е останала неква перука, са 5 кирясали сиви косъма, висящи сланини, торби под очите и мноо омраза в тях. Като ги гледаш, как возят случайнопръкналото се чaве до деЦката, чак им се чудиш, дали некой не е помагал с правенето, щото по-скоро мязат на дедовци, отколко на бащички. То, само чантаджийско висене на бюро, фас след фас и нездравословни манджи, как да е иначе. И под кобура не е останало к'во да стреля, съотв. :D
29
0
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Любов няма, секс няма, пари няма.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз правя с моят приятел със *** и той никога не ми е изневерявал.
27
2
 
6
 
! Отговори
Прав си преди 4 години
До Минко 47г ерген: Прав си Минко, на много жени не им е обърнато вниманието. Но не дай Боже някой от мъжете им да те намери, ..няма да се разминеш с обрязване :) Където скърца пръста не вкарваш, и ... не вееш флаг ако си го вкарал, глупчо такъв!А жените ако са по умни ще успеят не само да си мотивират мъжете и да ги възбудят, но и да поддържат семейната "жар" неугасваща..Поздрави за всички и лека 2020г!
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минкоо, да ти ебааа майййката *** парцаал.
25
1
 
9
 
! Отговори
Грую преди 4 години
На мене секс не ми требе, защото държавата ме ..... всеки ден
24
6
 
10
 
! Отговори
До 35 преди 4 години
Така де, *** тука не казват това, тука казват правете секс поне 1 път седмично, ако ли не повече! И аз питам как след 15-20-30-40г брак да стане това!? Е това не ми е ясно!!! Ако някой може да ми го каже или покаже! Това искам аз!
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До .!.Брака и децата водят до намаляване на секса а това води до изневеря и при двата пола.
22
6
 
12
 
! Отговори
.!. преди 4 години
Епа аз рабирам, че тоя дето е писал таз статуйка идея си нема ни от връзки ни от брак ни от семейство! Само да спомена след 19г брак секса с тоя същия човек е ... ми нема как да се опише! Се едно работа кога ти хареса, *** повечето случй си е работа! А работа ли е не ми го хвали! Та нека такива статий пишат хора поне с 10-15г брак и да видим тогаз как ше праят секс с тоя същия човек по 5 пъти на ден! Ай сиктир!!!!
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без секс добра връзка няма. Дори и да се разбират хората всичко се превръща във съвместно живеене.
20
5
 
15
 
! Отговори
Компетентен преди 4 години
Единствено парите крепят връзката, иначе можем да се залъгваме със всякакви глупости.
19
9
 
7
 
! Отговори
Минко 47г ерген преди 4 години
До 25, имаш гугъл мастурбаторе, но ти от къде да знаеш хотела като не водиш да eбeш. Питай жена си, тя сигурно го знае. Ако е ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ съм я сапунисвал 100 процента
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във Велико Търново обаче няма хотел на име Аквая.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 21 ЛекарТи па къв лекар си?Конски ли?
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закъсня, баце. Вече те обявиха за умрел. Преоценен и expired за 6.89лв.
15
13
 
12
 
! Отговори
Минко 47г ерген преди 4 години
Много майки са нед0ебaни, аз като един горд представител на ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ ги водя в хотел Аквая гр. Велико Търново докато мъжете им са на работа. Майката после е благодарна и ми взема Нивеа афтър шейф балсам от 12.90

Спонсорирани публикации