Лесно се влюбвате?! Значи сте от тези 4 зодии

Някои хора обожават да им правят комплименти
Обновена: 30 яну 2020 23:00 | 30 яну 2020 23:00, Иванка Гъркова
9
Лесно се влюбвате?! Значи сте от тези 4 зодии
IStockphoto

Не всички зодии притежават едни и същи черти. Една част от тях са смели и независими, други вечно са неразбрани и се оплакват. Има и такива, които са твърде чувствителни и най-малката дума може да ги нарани.

Според астрологията, голямо значение за една връзка има съвместимостта между отделните знаци. За разлика от някой, които не показват емоциите си, родените в определени периоди имат склонността да „хлътват“ по другия много лесно. Лошото е, че има и случаи, в които бързо им минава.
 
Ето 4 зодии, които бързо се влюбват:
 
Телец
 
Всеки знае, че Телците са големи романтици и правят много жестове от любов. Понякога само една хубава дума, прегръдка или усмивка на приятел, който няма чувства към тях, може да ги заблуди. И тъй като имат „слаб ангел“, лесно се разочароват. Друго специфично за тях е, че може да харесват някого, но ще мине доста време, докато решат да споделят какво изпитват.
 
Близнаци
 
Те искат да знаят всичко за всички. Общителни са и не се притесняват да говорят на живо или чрез съобщения. Грешката им е, че на моменти, в които са по-разсеяни, ако им обърнат повече внимание, те се чувстват специални и могат да го приемат погрешно. Но тъй като в тях все едно има две личности, бързо им става скучно и могат да обърнат гръб на човека, на когото преди малко са говорили мили думи и обсипвали с комплименти.
 
Рак
 
Раците като че ли не могат да си простят, ако се влюбят, а често им се случва изненадващо. 
 
Още за зодиите, които се влюбват лесно четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Аз съм Близнак и хич не съм съгласен, че се влюбвам лесно. Ама като се влюбя, бая ми държи.
5
6
 
3
 
! Отговори
Хахах преди 4 години
Аз като съм точно на границата между рак и лъв кво да гледам?
4
8
 
8
 
! Отговори
Близнаците преди 4 години
Мъже са известни. Малко им трябва, всичко ново им е интересно, и то за кратко. Всяка грозна, но заинтересована, може да ги омагьоса, ако е обвързана, даже покачва мизата. Така се чувстват специални...
3
2
 
5
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
Хах, айде пак астрология... е така е като няма как да е самокритика. Бръснач на Окам, повечето личностни разстройства имат тоя симптом бързо да се """влюбват""", но идват и с невъзможност за самокритика, съответно едва ли ще ме разберете.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Телците са похотливци, искат жената да изглежда добре, но преди всичко да бъде изгодна партия, ако ще се женят или да им е изгодна като връзка, ако търсят само секс - напр., да не настоява за подаръци, да не го изнудва за сериозно обвързване, да си затваря очите за забежките му или тя да осигурява терен за срещите и да черпи вкусотии.
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От телците нищо не става пълен минус!

Спонсорирани публикации