Какво още ще ни донесе пълнолунието в Лъв?

То ще настъпи само след седмица
31 яну 2020 18:48, Иванка Гъркова
4
Какво още ще ни донесе пълнолунието в Лъв?
Снимка: Pixabay

Месец януари е към своя край, а с това ще дойде време за ново астрологично събитие. Точно на 9 февруари, от 9 часа, Луната ще попадне в зодия Лъв. По време на пълнолунието хората ще имат възможността да впечатлят останалите с действията си.

Пълнолунието в Лъв ще донесе кураж, енергия и страст на голяма част от представителите на зодиите. За тази цел мнозина ще трябва да се вслушат в критиките и да приемат, че понякога те им помагат да станат по-добри. Ако искат да постигнат някакъв напредък, те трябва да не пренебрегват съветите, които им се дават.
 
Положителното за повечето хора е, че когато Луната е цяла, повечето от нас ще могат да развият интуицията си, да вземат нещата в свои ръце и да работят над своите желания. Но от друга страна нейната светлина ще изведе емоциите на преден план. Каквото и да се случи, не бива да се разсейвате и да изпускате фокуса на събитията, съветват астролози.
 
Седмицата около пълнолунието ще е изпълнена с излишно напрежение, което всеки ще усети по различен начин. Не са изключени конфликти и противоречия на работното място и в семейството. Затова онези, които не обичат да държат езика зад зъбите си, трябва да внимават.
 
Още за пълнолунието в Лъв четете в Tialoto.bg 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До 3По-добре си от мен, при този грип сега, аз не смея да кашлям!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано не ми донесе още запек, омръзна ми!
2
2
 
6
 
! Отговори
Стамат преди 4 години
Нищо няма да донесе. Подредбата на звездите е субективна и преди 1000000 години не е била същата. Астрологията е шарлатания, наред с хомеопатията. Не бъдете овце.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече не знам какво да очаквам.

Спонсорирани публикации