Рецептата Dnes: Паста с карфиол и чедър

Италианска кухня
3 фев 2020 08:40, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Паста с карфиол и чедър
Снимка: iStock

 Продукти:

450 г паста „мидени черупки“
400 г карфиол, накъсан
250 г заквасена сметана
225 г настърган чедър
115 г пармезан, настърган
сол и черен пипер на вкус
пресен магданоз на вкус
препечени крутони на вкус за гарниране
 
Приготвяне:
 
Сварете пастата в подсолена вода за 5 минути. Отцедете и запазете течността. Загрейте сметаната в тиган на много слаба температура, докато се разтопи. Овкусете със сол и пипер. В нея разбъркайте пастата, карфиола и магданоза. Прехвърлете в тава за печене. Поръсете с крутоните и сирената. Печете, докато сирената се разтопят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации