Нов обир на банка в София, взети са над 10 000 лева

Въоръжен мъж е влязъл в банков клон на бул. "Цар Борис III"
Обновена: 12 фев 2020 13:06 | 12 фев 2020 13:05, Красимир Ангелов
160
Нов обир на банка в София, взети са над 10 000 лева
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нов въоръжен грабеж е извършен в банка в София. Маскиран и въоръжен мъж е влязъл в банков клон на столичния бул. "Цар Борис III", съобщава БНР.

Още по темата
По информация на националното радио нападателят е успял да вземе близо 11 000 лева, след като е заплашил с оръжие банковите служители.

Полицията издирва маскирания мъж, няма пострадали при грабежа.

Както е известно преди 2 дни клон на банка в на бул. "Мадрид" в центъра на София също беше ограбен. Извършителите все още не са установени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
2
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Нинова е виновна, и Радев! Те нарочно клатят правителството, по заръка на Решетников! Кой луд в просперираща и богата България, ще реши да обира банка? И за какво му е, след като цъфтим, връзваме, просперираме, а инвеститорите се избиват да инвестират у нас? Гешев денонощно бори престъпността , битовата, такова нещо е немислимо! Да знаете-само Нинова го е насъскала, платила и въоръжила обирджията!!! Щеше да е смешно, но е трагично, а това е само началото.Гарантирано от Герб.
112
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обирджията пак ли е полицай или тоя път е митничар ?
111
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не вярвам да е българин .Българите живеят прекрасно всички са милионери .На кой ще му трябват пари ?Тея новини са фалшиви .Боко каза че сми мноо добре и живеем прекрасно .Всеки ден някой гледа филма маската .
110
0
 
5
 
! Отговори
На всеки километър.. преди 4 години
Шефът на банката да не би да е един ***, който си гони клиентите, защото са по-богати от него?!:)Сега си е поговорил с въоръжен бедняк, който е бил готов на всичко за да му смъкне и партизанските ***, със все кеша на парцаланките му, замаскирани като секретарки...
109
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
я па я
108
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кат зехте картончетата на народа, започват да фраскат банките.
107
6
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Всъщносткъде си видял охранител да е жена бре?..А "пенсионер"-да,но МЛАД пенсионер,от контингента на МВР и МО!..-По на 45-50 години,имащи право да носят и употребят оръжие.
106
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ега ти "банката"-да има само некви 10 бона в наличност!Че то секо чейндж бюро има поне три пъти повече и при това в различни валути.И кви са тия АМАТЬОРИ,които са рискували да попаднат в панделата за некви си "стинки"?!..ега ти!..До къде паднаха феновете на Ал Капоне..Но,ако човек се замисли по-сериозно,може и да стигне до разумно обяснение..Малко шантаво,но какво,ВСИЧКО е възможно:-"Каскет 1" в напъна си да "бори" престъпността пуска СВОИ кучета да прават золума.После ги арестува и става
105
2
 
13
 
! Отговори
Всъщност преди 4 години
Гледайте сега, банки и магазини за бижута се обират и в най-развитите страни. Проблемът при нашите банки е, че не инвестират в охрана - средностатистическият охранител на банка е или пенсионер или жена. Както забелязвате тук банките не се обират от 5 нинджи с автомати и качулки ами от пишман бандити, дето крадат 10-15 хиляди лева без много зор. Къде са им бронираните стъкла на касите? Полиция ли трябва да охранява частни банки? Хайде тук баш да не е държавата крива. Тя си има други грехове.
104
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Да награбим награбеното" - основен девиз от хилядолетия, та до наши дни.
103
2
 
19
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Къде е сега тоя хвалипръцко Гешев, дето вчера беше преборил битовата престъпност? ***.
102
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Я ПА ТИ - прав си , ама наполовина, нали един от предишните прокурори беше цацата , той нали с две ръце гласува за сегашния , а пък сегашния не спря да хвали предишния , нещо не си точен в анализа или за "наште" хора -няма лоша дума ,а да видим какво направи предишния за проблемите
101
0
 
26
 
! Отговори
двоен аршин преди 4 години
Разкриваемостта при домовите кражби е 8 процента. Като бъде обрана банка-се насочва цялата мвощ на милицта, да я разкрие. като ви оберат дома-милицията не прави нищо. Защо 10 000 лв , откраднати от банка се разследват с приоритет, а като бъде разбит .частен дом , и откраднато имущество за повее пари-не се прави нищо. Защо като бъде обран дом не се правят персконференции, не се съобщава по медиите, не се прави нищо. Защо банките са приоритет, пред домовете на хората-ако бъдает обрани
100
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свършихъ ви парите!?Оберете Банка!!!ПсОбира си е обир, ама след туй дъ ни забравите да попълните данъчнана си декларация!Мъ, бъдете Европейци, ве, гУспУда!
99
1
 
10
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Сандокан 92 Сандокане , много си бързак.Гешев е гл. прокурор само от няколко дни и мишките се изпокриха. Що не питаш предишните прокурори какво направиха ?
98
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бързата сметка показва, че на тоя му остават "само" още 399 999 банки х 10 000 лв да обере, за да стигне нивото от 4 млрд. на КТБ.
97
1
 
5
 
! Отговори
Граждански договор преди 4 години
Без вътрешна информация няма как да стане. Освен това, според шерифът Майк, проблемът на България е един корумпиран (Андо). Един-един, ама нали си е взел отпуск и сега работи на граждански договори в няколко банкови клона. Едновременно.
96
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво става с тия полицаи бе?Спряха им билетчетата да няма какво да търкат и взеха да обират банки и казина!
95
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партизаните нямат умора ей!
94
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе аз се трепя месец и нещо за 10к, а някакъв за минута ги прибира. Тоз е или настоящ или бивш охранител в същата банка. Или съпруг на служителка там. Нямаше да ме е яд ако трима са нападнали банката и двама са застреляни като кучета, а третия е избягал ако ще и с милиони. Но така просто да прибират по 10к...