"Фалшиви струни": Новият проект на Графа

Баладата е за гордостта, която може да сломи една връзка
6 мар 2020 14:52, Ния Христова
8

Владимир Ампов - Графа представи под формата на балада връзката между човешката душа и струните на музикалните инструменти. Новият проект на певеца е озаглавен "Фалшиви струни".

"Целият екип работи с много любов, много запалено. Те са виновниците това видео да изглежда толкова добре и да облекат музиката с готина визия. Невинаги се получава, понякога има разминавания между музика и визия, в случая много добре се допълват", коментира Графа в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него феновете му са впечатлени и докоснати от новата му песен.

"Това е една песен за разстоянието в отношенията между двама души, за гордостта, която може да сломи една връзка. В една връзка винаги са виновни и двамата, когато нещо се случва", посочи Влади Ампов.

По думите му след две седмици ще се появи ремикс на "Фалшиви струни", дело на Fabrizio Parisi и The Editor. Към ремикса ще има и видео.

Графа усилено се готви за големия си концерт на 10 юни на стадион "Българска армия" и не скри, че репетира до полунощ. От следващата седмица той и групата му влизат в репетиционен процес.

"Нямаме търпение да се съберем и 10 юни да дойде, защото музикантите са изключително добри. Чисто физически се подготвям, тъй като това е голяма сцена. Това ми помага и за другите концерти", призна Графа.

Публиката ще се превърне в активен участник в концерта. Хората ще са част от цялостна визуална картина. Графа вече има и идея как да заснеме и видео от стадиона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Че този Хампов целият е един голям фалш. На времето когато мама и тати го пробутваха да пее със истинските певци публиката го замерваше със яйца и нечистотии.Няма нито глас, нито присъствие, нито някаква що годе способност да пее. Песните му са без рима, без мелодика а гласът му е слаб и пее фалшиво. Бах ти некадърника.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко? ГРАФА?
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв нов проект , това е песен от албума му от 2019 г. Да ви имам некадърната , некомпетентна журналистика.
4
1
 
7
 
! Отговори
объркал се преди 4 години
аз пък си помислих - Фалшив ремонт на Графа. Че почвали ремонт на ремонта на ремонта...
3
1
 
4
 
! Отговори
fact преди 4 години
До Анонименбаща му е шефче в телевизията. може да си пее до живот, че и внука му и той.връзки и пари. Не ти харесва как пее? Сорка, има финансиране и требва да ти се натрапва.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Графа който му е казал , че е певец , много ама много го е излъгал ! - сещам се за една негова песен, Блясък в очите - Вятър в косите ? И това е целият текст !
1
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Единствената читава песен, която е изпял, е "Мандарини"!

Спонсорирани публикации