Домусчиев: Много хора ме отписваха, но това е грипче

Бизнесменът заяви, че вече е напълно здрав човек
2 апр 2020 13:00, Нели Христова
99
Домусчиев: Много хора ме отписваха, но това е грипче
Снимка: БГНЕС

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев направи емоционален коментар, след като преди дни пребори коронавируса. Сега вече е напълно здрав.

"Много хора ме бяха отписали и ме погребваха. Въпросните хора не ми желаеха оздравяването, но днес мога да им кажа, че ще останат разочаровани, защото всичките ми показатели са перфектни", започна Домусчиев.

"Вече съм напълно здрав човек. Не е имало момент да се страхувам за живота си. Аз съм силен характер! Не съм си и помислял, че няма да мога да се преборя с това грипче!", продължи той пред "Блиц", цитиран от Gol.bg.

"Трябва да сме реалисти. На всички е ясно, че няма да излезем бързо от карантината и проблема с коронавируса. Не смятам, че в България има индустриалец, който да не се готви сериозно за един по-дълъг период на извънредно положение".

На въпрос дали има бизнес, който да се възползва от създалата се тежка икономическа ситуация, Домусчиев отговори така: "Тук не може да се говори за отделен бизнес. Печеливши са китайците".

Още спортни новини четете в Gol.bg тук 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Въпрос съм докторите14 лева струва един тест за Ig/G в Синево. А не се глезете, става ли?Който иска да е "спокоен" да отдели тези средства. Или да помоли съседите да му съберат по левче - за тяхно спокойствие го прави все пак.Бързите тестове са малко ориентировъчни, а не са по-евтини.
58
1
 
35
 
! Отговори
Въпрос съм докторите преди 4 години
Значи са виповете 4-5 дни и са кукуряк, а за другите /ако изобщо ги приемат в болница!!!/ три седмици. Как става тоя номер?Домусчиев, дари тестове на хората!!! Оот ония дето показват дали човек има антитела. Ако има, барем да не е тоя страх.
57
3
 
47
 
! Отговори
g преди 4 години
Гел, замълчи, жалък си. Питай хората, които не могат като теб да си позволят да затворят заради тях цяла болница и берат душа в момента.
56
1
 
27
 
! Отговори
Чочи преди 4 години
Така става когато на общак дадеш куфарче с пара, индустриалеца Кирчо е налице : D
55
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - Ако не са му дали преди куфарите с париНа Банев също дадоха и какво? Затърка всичко до което се докосна.Не е само до куфарите значи...
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ivailo"Като си беден, поне бъди умен." Съвременна пословица.
53
1
 
7
 
! Отговори
One преди 4 години
Ти внимавай да не стъпиш накриво, че няма кой и какво да те спасят.
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До е? - колко беха 10 или 11 опаковки че не си спомням точно?
51
1
 
16
 
! Отговори
до 47 преди 4 години
Борисов трябва да се тества ,защото непрекъснато се среща и целува с разни други държавници-Меркел, Ердоган и т.н.-та попада в рисковата група.Плюс това е над 60 и доста понапълня, а сега е и в стресова ситуация-разследване в Испания(сигурно се моли разследващиет да пукнат в разгара на епидемията), задава се икономическа криза,а хазната -празна...не е лесно :)
50
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а бе милионер..що не се скриеш.цяла болница затвори...само за тебе.
49
1
 
5
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
" Над 90 % от нуждаещите се са въздух под налягане с неадекватни претенции...".............................................................................................................................Демек, джобовете им са пълни с въздух... Ако бяха пълни с парички, претенциите им веднага щяха да се сторят много адекватни на доста лекари.
48
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, грипче, то лекарите сигурно те гледаха като писано яйце....
47
14
 
5
 
! Отговори
е? преди 4 години
Може да не е симпатичен на повечето, защото е успешен и добре изглеждащ , но чест му први ,че закупи и внесе лекарството с което беше лекуван-хидроксихлорин
46
1
 
9
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Отвратителен човек си ти!
45
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До м...даДругаря Борисов го тестват ежедневно. Значи всичко в държавата е ОК!
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ivailoДалеч не всеки и заслужава такива грижи. Попитайте лекарите колко нагли и арогантни "клиенти" им влизат в кабинета само за ден. Над 90% от общото количество на нуждаещите се са въздух под налягане с неадекватни претенции.
43
0
 
14
 
! Отговори
м...да преди 4 години
Има лекарства,които изчистват вируса до 6 дни.Но това е ако се хване веднага. Значи-при първите симптоми-тест и лечение.А не както ни съветват-да си стоим в къщи докато ситуацията се влоши-т.е .-докато започнеш да кашляш като магаре.Затова всички рискови гупи , както и тия на предната линя ,трябва да се тестват при най-малкото подозрение. А най-добре е да се пуснат по аптеките тестове и лекарства. Вариант е също ,ако се почувстваш зле-температура, трска и т.н.- ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕШ ДА КАШЛЯШ -ТЕСТ!
42
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ivailoВсеки може да получи точно такива грижи. Достатъчно е лекуващият екип да усети, че си сродна душа, че наистина ти трябва, че имаш бъдеще. Парите са си пари, но не са задължителни, ако се появи емпатия.
41
0
 
21
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Нормално е да пребори грипчето, ноо с голямата помощ на лекарите в Софиямед... С какви ли медикаменти, и колко ли всеотдайно и ласкаво са се отнасяли към него медиците там, особено като са си представяли какви награди ще получат след като го излекуват... Ама не всеки получава такива грижи, така че няма какво толкова да се прави на голям борец, че е смешен.
40
2
 
28
 
! Отговори
Да бе! преди 4 години
Mного си "смел" бе! От шубе затвори цяла болница със 150 човека персонал и още толкова пациенти! Голема "Смелост" - нема що! Каскета би трябвало да се сезира (мечтая си...) и ти потърси отговорност!

Спонсорирани публикации