Пак заради Меган: Хари се отказа и от лова

Съпругата на принца не одобрявала заниманието му
14 апр 2020 14:00, Ния Христова
57
 Пак заради Меган: Хари се отказа и от лова
Снимка: БГНЕС
Известният зоолог Джейн Гудал, която е близка приятелка на принц Хари и Меган Маркъл казва, че внукът на кралицата се е отказал от лова. Причината за това е неодобрението на съпругата му, пише вестник Гардиън. 
 
"Предполагам това означава, че той е приключил с лова", каза Гудал, която на няколко пъти гостува на Хари и Меган.
 
Преди години двамата синове на престолонаследника принц Чарлз бяха известни с любовта си към лова. 
 
През 2014 г. в медиите се появи снимка на Хари, който гордо седи над убит от него воден бивол в Африка. Снимката беше публикувана в момент, когато Хари и Уилям бяха на лов за елени и глитани в горите на Испания. 
 
От тогава принцовете промениха имиджа си. Сега и двамата са активни защитници на опазването на дивата природа и животните в нея. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 4 години
royal cunt
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Na neia veche i v Canada ne i xaresva. V momenta sa bliso do mama v USA. Patyvaxa razbira se s private jet tochno sled kato kazaxa da obiknovennia narod da ne patyva. Ima oshte dosta da my izviva ratsete dokato toi se safiriasa.
40
0
 
6
 
! Отговори
а него одобрява ли преди 4 години
А в крайна сметка дали ще го одобрява, след като го превърне в домашен пантоф, това е въпроса? Защото както го отказа от род, родина, занимания и собствено мнение не е ясно в какво се е превърнал? Жалко, по едно време беше симпатичен за малко
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
накрая ще го откаже и от ссекса, а иначе да лова е за малкопишковци. накрая само гаазаа ще й лиже
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето мъже слушат жените си по един или друг начин.... в случая с лова приветствам отказването от него. Прави впечатление обаче, че малкият принц се държи точно като едно дете и слуша безропотно какво казва кака му.... Искам да съм актриса пак ама когато сме в двореца не мога - хайде багажа и извън двореца ..... Искам в Канада - бам в Канада... както е тръгнала работата скоро ще го накара да се наведе със свалени *** и да си хване палците на краката.... Има мярка дори и във взаимоотношенията
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук при нас,такива охлюви ги наричаме,п...а човек.Този изцяло е подчинен единствено и само на долната си глава.Колибарката, разказа цялата приказка на Хари и фамилията му!Двореца е пълен с умни глави,толкова ли не се намери един,да го хване за ухото,да го извие,докато изпращи.
36
0
 
6
 
! Отговори
аланкоолу преди 4 години
следващата стъпка е вазектомия
35
4
 
7
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Да убиваш животни за "удоволствие"е из.в.ратено. Въобще не харесвам жена му ама виж - това е приятна изненада. Браво - да не му пуска докато спре да убива животинките изв.ра.теняка.
34
1
 
6
 
! Отговори
men преди 4 години
Лов, може ама само с лък или копие който сам си направиш. Успех. Това с пушките при положение, че храна можеш да си купиш е просто анахронизъм. Същото като дресурата на животни и зоопарковете.Макар, че от зоопаркове има смисъл при положение че вече диви места и еко системи не останах. Така, че за да се съхранят някой видове май са нужни зоопаркове.
33
1
 
5
 
! Отговори
XARI преди 4 години
Минавам на другия бряг и да се свършва ,,,,,
32
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да убиваш животни за удоволствие е бих казал примитивно, като мислене да, не като начин на живот, защото примитивните хора за убивали за да оцеляват. Още повече когато имаш преимущество като огнестрелно оръжие, често с оптически мерник. Това трябва да се забрани със закон, независимо дали е в размножителен период или извън него. Животното среща доста предизвикателства и без човека, екосистемата на много диви животни е напълно унищожена и човекът е единственият шанс за оцеляването им.
31
1
 
8
 
! Отговори
Кутев преди 4 години
Ако се откаже и да е гей е най-добре
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оказа се, че Хари всъщност е мъж под чехъл, прави само това, което жена му иска.
29
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Англичаните се гордеят с традиционния лов на лисици. Варварско. Никаква разлика с триченето на кучета в някои наши села
28
1
 
18
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Държи се като девственик а не като принц! Тази р а З п о р е т Ина преди него е била женена а още преди това кой знае колко въртяна като учебна кола а сега като слушаш и гледаш все едно мъж не е виждала,влязла е добре във образа!:)
27
3
 
3
 
! Отговори
Свиня преди 4 години
Тая сигурно го разцепва от секс ....и явно му дава да играе голф и вкарва във всички дупки... и какви ли още не перверзии...късметлия ....с такваз жена само ще слушам и изпълнявам...никъв двор никъв лов никво кралство...
26
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога не си вземайте жена със следните параметри:- феминистка- веганка- екоактивистка- разведена- актриса- от по-долна класаМеган, например се вписва на всеки ред!
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро ще се откаже и да е мъж заради тая
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Внимавайте, това е лъвица в действие. Много са чаровни, но обичат да командват!
23
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дона и свястна жена си избра пича, освен че в много чаровна. Браво ,че извади акъл и кураж за да се отърве от всички глупости и да си живее живота.

Спонсорирани публикации