Рецептата Dnes: Банановият кекс на Меган Маркъл

Идеален за закуска
15 апр 2020 13:02, Дарена Найденова
5
Рецептата Dnes: Банановият кекс на Меган Маркъл
IStockphoto

Социалната изолация вече няколко седмици ни държи далеч един от друг и ограничава излизането ни навън. Преди си мечтаехме да имаме повече свободно време, а сега сякаш нямаме търпение да се върнем в офиса и да се бутаме в градския транспорт. До този момент обаче има още много време и ще трябва да измислим някакви занимания, които да правим вкъщи.

Едни от нас се отдават на успокояващи терапии като четене на книга, редене на пъзел или гледане на филм, други пък се насочват към физическите упражнения и се опитват да влязат във форма, а трети превръщат готвенето в ново хоби. Сега, когато имаме повече време у дома, можем съвсем спокойно да експериментираме в кухнята и да си направим всички онези рецепти, които винаги сме искали, но никога не ни е стигало времето.
 
Въпреки че не се движим толкова много и трябва да мислим за здравословни храни, не можем да минем и без вкусен десерт. Сладкото винаги повдига настроението и може да ни разсее за малко от реалността, която в момента не е никак приятна. И докато в интернет има различни рецепти за десерт, ние сме избрали да ви накараме да се почувствате като принцеси.
 
Меган Маркъл успя да омагьоса принц Хари и да сбъдне мечтата на всяко малко момиче. Тя живя малко в кралския двор, но вече със съпруга си са заедно в Америка, където ще прекарат голяма част от времето си. С тях е и синът им Арчи, който скоро ще навърши една година.
 
Един от любимите десерти на Маркъл е вкусният бананов кекс. Самата тя го направи по време на световна обиколка с принц Хари през 2018 година. Докато двамата бяха в Австралия, Меган реши да зарадва собственици на ферма със своя десерт, в който има няколко тайни съставки.

Ето и рецептата:
 
Съставки:
 
3 много узрели банана

2 яйца

1 супена лъжица ванилия

120 грама шоколадови парченца

1 чаена лъжица прясно настърган джинджифил или 1/2 чаена лъжица млян джинджифил

100 грама масло

85 грама кафява захар

250 грама брашно

1 чаена лъжичка сода за хляб

1/2 чаена лъжица кашерна сол
 
 
Как да приготвите бабановия кекс на Меган Маркъл четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
6
 
! Отговори
Лейди Гарга преди 4 години
Прочетох заглавието като банановия с ** екс на Мегън и се заинтригувах, пък то се оказа че само кекс...Егати разочарованието значи
3
1
 
7
 
! Отговори
Кво речи!? преди 4 години
сода за хляб или хлебна сода С
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
браво стигнахте да представяте кекса на някаква бела и непозната, така и така сте почнали запознайте ни с кеска на белия заврян зет Ванчо от крушова градина
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кекс м Меган? НЕ!

Спонсорирани публикации