Телец, Дева ... Кои зодии държат на личното пространство?

Те пренебрегват половинката си заради него
18 апр 2020 15:40, Иванка Гъркова
5
Телец, Дева ... Кои зодии държат на личното пространство?
Pixabay

Много хора държат на личното си пространство. Дори и да имат връзка, те не се лишават от своите хобита и често си правят планове сами, без да питат другия. По време на социална изолация, те ще са първите, които няма да издържат да бъдат затврени с един и същи човек всеки ден. 

 
По думите на терапевтът Ирен Фер, съвсем нормално е не всеки да е отдаден 100% на една връзка и да пази ревниво времето "за себе си". Тя е на мнение, че у нас се сблъскват два различни характера - единият има необходимост да бъде личност, а другият да принадлежи към връзката. 
 
Според астролозите, способността да обръщаме внимание на собствените си потребности и търсим свобода, се определя и от знака, под който сме родени. 
 
Хората от кои 4 зодии държат да имат лично пространство във връзката? 

Телец
 
Представителите на тази зодия са известни със своята упоритост. Те са издръжливи и търпят какво ли не, но от време на време искат да останат насаме с мислите си. 
 
Телците са големи романтици и домошари. Те предпочитат да си останат у дома, за да гледат телевизия с половинката, но когато нервите им не издържат, не искат да виждат никой пред тях. Затова си правят своите малки бягства всеки месец - среща с приятели, ходене на масаж или спа, където да не водят половинката си. 
 
Дева
 
Девите са толкова организирани, че когато нарушите графика им, може да си навлечете техния гняв. Ако партньорът им си направи спонтанни планове, в които иска да ги включи, това няма да свърши добре. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе засрамете се бе, Велика събота е! Езичници, зодии... НЕ ВИ Е СРАМ!!!
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости! Организирани били Девите. Дребнави, подмолни, заядливи, непостоянни. Започват едно нещо, омръзва им бързо, зарязват го, захващат се с второ, оставят го по средата или прехвърлят отговорността върху друг.
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Birosceta truabva vseki da imma prostranstvo

Спонсорирани публикации