Перфектната форма на звездите - треньорка разкрива тайните им

Валери Уотърс се грижи за режима на много известни личности
29 апр 2020 20:07, Дарена Найденова
7
Перфектната форма на звездите - треньорка разкрива тайните им
Pixabay
С повече от 15 години опит във вкарването на известни личности във форма за филмови роли, корици за списания и червени килими, Валери Уотърс е един от най-желаните треньори в Холивуд, когато стане въпрос за бързи и успешни резултати.
 
Тя е работила с Дженифър Гарнър, Синди Крофорд, Кейт Бекинсейл и Джесика Бийл. За Уотърс обаче името няма значение и тя не щади нито една от своите клиентки. За да бъдат постигнати желаните цели, всяка дама трябва сериозно да промени начина си на живот и именно тук се намесва Валери.
 
Тя споделя 5 ценни съвета, с които превръща клиентите си в истински фитнес модели.
 
1. Поставете себе си на първо място
 
„Известните личности изглеждат толкова добре, защото са превърнали тренировките в приоритет“, казва Уотърс пред Shape. Тя добавя, че всяка една от звездните дами има семейство, работи по 12-16 часа на ден и трябва да се справя с някои от домашните задължения. Въпреки това, те не забравят за фитнеса и не си измислят оправдания, за да пропуснат тренировки.
 
Валери казва, че ако човек иска да постигне целта си, тя трябва да се превърне в негов приоритет. „Ще станеш в 5 сутринта, за да тренираш или пък ще жертваш 30 минути от времето си пред телевизора или в социалните мрежи, за да влезеш във форма“.  
 
2. Намалете въглехидратите
 
Всеки един от нас обича да си угажда и да похапва сладки неща. Една пица за обяд или пък десертче след вечеря са най-големите изкушения за дамите, но трябва да забравите за тях. „Забравете за обработените храни и яжте повече зеленчуци и чист протеин. Вместо зърнена закуска, изпийте един шейк“, съветва Уотърс. 

 
Още по темата четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
One преди 3 години
Жени с мъжко телосложение и мускули не са секси. Ако искам мускули да гледам си имам огледало в къщи. Жените трябва да са жени.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Сталоун не си контролира част от лицето защото лекарите са го увредили по време на раждането му. Но въпреки физическите си дефекти с воля и упорит труд постигна и поддържа форма, която го превърна в един от най-успелите творци в историята на киното.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако тва на снимката (в гръб) е тая кака, тия мускули не са правени с чиста храна и тренировки, това мога да ви го гарантирам.Иначе тренировките са нещо много яко, дали ще е спортуване или друго и режима въобще не е нужно да е супер строг както написа някой по-долу.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Страшна форма са.Не може да стои прав и му треперят ръцете..
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Да, ама са на по 73-4 години. За тази възраст са в отлична форма
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миналата година няколко месеца излизах с момиче фитнес инструктор. Скучна работа, живот на режими. Режим на хранене, режим на спане, на всичко. А каква храна... И това заради няколко плочки на корема.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ги гледам и Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун какви яки мускули имаха а сега са торби с екскременти даже със солиден неконтролируем тремор а Слай не може да си контролира част от лицето по-добре да си остана хърбав и неразвит.Като одъртея поне ще съм нормален.