Как да си направите маникюр с конфети у дома?

Ето няколко идеи, които да пробвате
Обновена: 9 май 2020 17:10 | 9 май 2020 16:58, Иванка Гъркова
3
Как да си направите маникюр с конфети у дома?
Снимка: Pixabay

 След близо 2 месеца, прекарани в изолация, всички ние усъвършенсвахме. Някои дами подобриха уменията си в кухнята, докато други се отдадоха на изпробване на техники за грим, прически и маникюр. Сега постепенно се връщаме към стария си начин на живот, но много салони за красота остават затворени. 

Поредното ни предложение за "нокти под карантина" е това с конфети. Дали вътре в лака или като декорация, която се слага допълнително, те ще разнообразят ноктите ви докато си стоите #ОтговорниВкъщи. При това поставянето им не изисква кой знае какви умения. 
 
Преди да си направите манкюр с конфети, е добре да подберете добре какъв лак ще сложите за основа, ако въпросните декорации са отделно. Също така, размерът им трябва да отговаря на големината и формата на ноктите. 
 
Може да направите всичките нокти с конфети или да украсите само част от тях, като използвате поне 2 нюанса лак. 
 
Ето 4 идеи, които да пробвате вкъщи: 

1. Парти конфети 
 
 
Всички сме ставали свидетели на това как на някое парти изсипват конфети. Те са сякаш нарязани с ножичка и имат нестандартна форма. Обикновено са в най-различни цветове - жълто, розово, зелено, червено, лилаво и други. Именно с тях може да украсим ноктите си, стига да намерим подходящ лак или насипни декорации. 
 
Ако имате безцветен лак, пълен с конфети, може да поставите за основа много лек млечен нюанс или бежов цвят. Отгоре да нанесете от "парти лака". 
 
Още по темата четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А конфитюр с амфeти как да си направим?
1
2
 
2
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Моят си го правя с шмиргела!

Спонсорирани публикации