Тренирай с нас: Йога за релакс и тонус

Раздвижете се в края на работния ден (Видео)
12 май 2020 15:32, Криси Табачка
6
Тренирай с нас: Йога за релакс и тонус
Pixabay

Чувствате ли се обездвижени в края на работния ден? Ако сте постоянно на компютъра и все още си стоите #ОтговорниВкъщи, ви трябва кратка разходка или някаква тренировка, с която да се избавите от болките в гърба и мускулите. 

Предлагаме ви да се възползвате от нашите безплатни йога тренировки, които може да правите без проблем у дома. 
 
Онова, от което се нуждаете, е свободно място и удобна постелка. За предпочитане е да не ядете и пиете много преди изпълняването на различните пози, за да ви е по-леко и приятно. 
 
Видетото с домашната тренировка по йога може да видите в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
xaxsas преди 3 години
Аз нищо не смесвам, казвам на 1 да не пише глупости относно самоубийствата. Нито за, нито против йогата съм, не ме влекат тия разтягания. А думата религия за мен идва от корена религаре - да вържеш, затова казвам на 1 да не приписва самоубийството към определена религия, тъй като опиталите самоубийство се връзват за различни ментални конструкции. Не казвам на никой да не практикува йога, за мен лично е чного мудна и безполезна, пробвал съм пълна скука.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3, 4,Смесвате нещата.Много голяма ви е кашата в главата.
4
4
 
0
 
! Отговори
до xaxsas преди 3 години
Будизмът не е религия, или по-точно, е религия на атеизма. Не казвам че всеки будист иска да се самоубива, по принцип будизмът е учение на мегаломанията, самохипнозата, самовнушението, егоизма, самоизмамата, самозалъгването. Будизмът е взел наготово повечето си принципи от други учения, като само малко ги е променил, за да звучат неясно и загадъчно, уж съдържайки дълбока, но убягваща ни мъдрост. Будизмът и лъжите му много пасват на съвременното разглезено, самовлюбено човечество.
3
3
 
0
 
! Отговори
xaxsas преди 3 години
До 1 - Незнам какви секти и мантри си гледал, но аз например намерих 1 който разправяше, че ако искаш да се самоубиваш по будистка традиция е редно да го направиш чрез гладуване, защото така имаш над 30-40 дни да осъзнаеш, дали това е истинско влечение или просто моментно желание за бягство от реалността. Преди години ми се наложи да пиша курсова работа на тема причини и тенденции и можа да те уверя, че религията не е от значение, и че процента отнели живота си в Европа и Америка е по-висок.
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Започнах да гледам видеото, защото за първи път илюстрацията е с човек, заел, поне с крака, поза лотос, ръцете не са правилно поставени. Гледах около минута и ми беше достатъчно, че не е йога, а вариации на гимнастика, използвайки някои термини, но не принципи. Не искам да гледам модификации, изгубена е системата, същността.
1
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Йогата е разновидност на окултизма /сатанизма/, "мантрите", които се повтарят са заклинания. Изходите от "дълбоката" йога са обикновено два - психиатрия, или самоубийство. По принцип, в будизма /също окултизъм/ самоубийството е доста широко разпространено. Релакс и тонус... как ли пък не.

Спонсорирани публикации