Ретроградни планети - на кои зодии ще се отразят най-малко?

Издигане в кариерата очаква Лъвовете през май
16 май 2020 21:17, Дарена Найденова
4
Ретроградни планети - на кои зодии ще се отразят най-малко?
IStockphoto

Този месец май предлага истинско изпитание за всички, вярващи в астрологията. През тези дни ще се сблъскаме с четири ретроградни планети. Още на 25 април Плутон навлезе в тази фаза и ще остане там до 4 октомври. Явно планетите са решили, че това не е достатъчно и още три от тях последваха Плутон. Това са Венера, Юпитер и Сатурн.

Само в рамките на няколко дни тези три тела започнаха своя ретрограден период. Сатурн поведе групата на 11 май, следван от Венера на 13-и и Юпитер на 14-и. Това повлия на нашите лични и професионални взаимоотношения. усъвършенстването и научването на нови неща, както и на нервите и благосъстоянието ни.
 
Когато планетите са ретроградни, те забавят своята скорост и небесната им енергия става по-силна. И макар това да дава възможност да погледнете към себе си и да поемете на осмислите действията си, тези цикли са известни и с завръщане към миналото. По това време не е препоръчително да започвате нещо ново, така че бъдете търпеливи и изчакайте поне ноколко седмици преди да започнете следващото си приключение.
 
За щастие на някои зодии обаче четирите планети няма да повлияят на тяхното щастие. Тези знаци са защитени от ретроградните ефекти и могат спокойно да си отдъхнат. Не само, че няма да усетят негативни емоции, трима от зодиака ще имат огромен успех по време на четворния ретограден период.

Лъв
 
Лъвове, сега е времето да посегнете към мечтите си. Слънцето се е настанило във вашия 10-и дом, който отговаря за общественото ви положение. Четирите планети ще ретроградират във ваша полза и ще имате възможност да постигнете всичко, към което се стремите. Юпитер и Плутон ще внесат яснота в съзнанието ви и ще отворят очите ви за някои неща от ежедневието ви.
 
Освен това тези две планети ще ви дадат възможност да се издигнете в кариерата си или да намерите нещо ново, което заслужава вашето внимание и енергия. Венера ще ретроградира през 11-ия дом - дома на приятелството и ще ви позволи да разширите социалните си контакти. Възможно е да се обърнете към хора от миналото си, които имат същите интереси и мечти като вас.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сте наясно наистина с това, което се опитвате да пишете. Когато ретрограден сатурн е във водолей, например, точно обратното - той се отразява силно на неподвижните зодии, сред които са две от посочените точно.Много сте далеч както от астрологията, така и от всичко, за което диленатски пишете.
2
1
 
1
 
! Отговори
MaйMyната преди 3 години
Монета планета е ракийката, а неин спътник е биричката ии....точка
1
0
 
5
 
! Отговори
11 преди 3 години
"Когато планетите са ретроградни, те забавят своята скорост и небесната им енергия става по-силна" - убеден съм, че това се пише директно от пресцентъра на гара Карлуково.

Спонсорирани публикации