След карантината: Грижите, които жените трябва да положат за себе си

Мисис "Трансконтинентал 2019" д-р Полина Паньова със съвети към нежния пол
9 юни 2020 17:00, Ния Христова
14

 

Жените трябва да положат не малко грижи за себе си след края на карантината. Мисис "Трансконтинентал 2019" д-р Полина Паньова знае много добре, че красотата изисква грижи.

 
Ендокринологът и специалист по естетична медицина сподели, че дамите се обръщат към нея с много сериозни проблеми след изолацията. Според нея жените са преживяли доста силен стрес. 
 
"Възникват процеси в организма, които са почти незабележими. От стрес се напълнява, остаряваме по-бързо, кожата се дехидратира", отбеляза д-р Паньова в студиото на Bulgaria ON AIR
 
Тя споделя, че не са толкова сложни за изпълнение съветите за красота - да се грижим за нашия имунитет, да се храним с полезни хранителни продукти, които са с богато съдържание на витамини и минерали. Добре е те да бъдат свежо приготвени. Хубаво е да не прекаляваме с количествата, но да се храним честа - по 5 пъти на ден. 
 
"Много ме спасяват усмивките на децата, те са антидепресант. Добре е да им обръщаме повече внимание. Физическата активност под формата на игра също е зареждаща", посочи Мисис "Трансконтинентал 2019". 
 
"Процедурите са много нежни и приятни. Пациентите ни релаксират и даже заспиват. Използваме натурални съставки. Маските съдържат патенти, произведени на основата на натурални съставки. Добрата естетична намеса не може да бъде евтинa, а евтиното не може да бъде достатъчно добро. Няма как да храним нашия организъм с евтини продукти и да очакваме качествен резултат", каза още д-р Паньова.
 
Д-р Паньова сподели, че винаги първо използва препаратите върху себе си и едва след това върху пациентите си. 
 
Ендокринологът каза, че частва в проект с учени от НАСА, с които заедно са разработили подходящо за домашни условия устройство за красота. Устройството е много леко и може да се носи навсякъде. Позволява да се използва 3 пъти седмично по 4 минути. Д-р Паньова съобщи, че много скоро устройството ще бъде на пазара. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ше ме извините, ама Мисис "Трансконтинентал 2019" звучи все едно става дума за транстаковата, сещайте се...
6
2
 
3
 
! Отговори
Йо йо преди 3 години
Да смазват повече котето
5
1
 
1
 
! Отговори
Мис Транс*** преди 3 години
Това устройство за красота, разработено от учени на НАСА, да не се продава в розовите магазини.
4
3
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
Ако в себе си утеха не намериш за тази несправедливост, прочети на Пеньо Пенев за теменугите.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а за мъжете нещо ще напишете ли или ... нали сме равноправни наужким. Да сте видяли статия за мъже?
2
1
 
3
 
! Отговори
sherlock преди 3 години
частва?!?!??
1
7
 
8
 
! Отговори
А те са: преди 3 години
Да почнат да учат, да не видятв мола и фейса, да спрът селфитата и манталитета на евтини държанки! Мъжете не харесваме това у вас! Ставате евтини и отблъсквате !

Спонсорирани публикации