Журналистът Руслан Трад и дъщерята на писателя Димитър Димов - в "Бизнес старт"

Интервюто ще можете да гледате на 11 юни от 9:30 часа
Обновена: 10 юни 2020 17:32 | 10 юни 2020 15:41, Ния Христова
0
Журналистът Руслан Трад и дъщерята на писателя Димитър Димов - в "Бизнес старт"
Едни от най-великите романи на всички времена са създавани по време на войни и катаклизми. Каква е стойността на литературата в период на икономическа несигурност? По тази и по други важни теми ще говори писателката Теодора Димова, дъщеря на известния автор на романа "Тютюн" Димитър Димов, в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria на 11 юни, от 10 часа. 
 
Преди дни Теодора спечели националната литературна награда за български роман на годината "13 века България" с книгата си "Поразените". Повече за това как една криза може да създаде вдъхновение ще разкаже самата тя пред водещата Живка Попатанасова.
 
В минутите преди 10 часа, на "Бизнес старт" ще гостува и известният журналист на свободна практика Руслан Трад. В новата си книга "Руските невидими армии", съавтор на която е Кирил Аврамов, Трад анализира частното военно предприемачество и влиянието на страни като Русия в Близкия Изток. През последните няколко години той се занимава изключително отблизо с въпросите около ситуацията в Близкия изток и отразяването на събитията там върху страната.
 
Какво се случва на голямата сцена на глобалната политика в момента – разберете от "Бизнес старт", на 11 юни от 09:30 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации