Седмичен хороскоп: Неувереност, промени, любов...

Ето какво да очаквате в следващите 7 дни според астролога Петя Георгиева
22 юни 2020 15:46, Екип на Tialoto.bg
0
Седмичен хороскоп: Неувереност, промени, любов...
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 22 – 28 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
В началото на седмицата вероятно ще се наложи да се справите с поредица дребни, но неизбежни проблеми. Опитайте се да запазите присъствие на духа и да не реагирате на провокациите. Инициативите ви ще получат одобрение и подкрепа. Преценете кое към момента ви е затруднило и ориентирайте усилията си точно в тази посока. Единствените разходи, които биха си заслужавали, ще са свързаните с повишаване на знанията и уменията ви. Разбира се, че ще ви гарантират напредък, но преди да се включите в каквито и да било форми на обучение е задължително да проучите съществуващото към момента мнение за тях.

Телец
 
Началото и краят на седмицата ще са сравнително спокойни, но в средния период напрежението ще е осезаемо. Обмисляйте решенията си в уединение и в обстановка, предразполагаща към задълбочен анализ. По време на разходка или на фона на предпочитана музика. Отстоявайте позициите си решително, но със спокоен тон. Въздържайте се от импулсивни разходи. Обсъждайте покупките с близките си и се съобразявайте с мнението им. Ефектът ще е двоен: ще съхраните спокойните си взаимоотношения и няма да нарушите режима на икономии.
 
Близнаци
 
След като Слънцето излезе от вашия знак може да почувствате лека неувереност, да забавите темпото. Ще са ви нужни един-два дни за адаптация към обстановката, а и за да прецените как точно да се възползвате от ретроградното движение на Меркурий. Ориентирайте усилията си към осъзнаване и контролиране на личните и делови отношения, защото през тази седмица Нептун също ще навлезе в ретроградна фаза на движение и при аспекти с ретроградна Венера във вашия знак преценката ви може да е размита и нереална. Да се заблудите и да допуснете грешки. Финансови приходи може да получите от творчески занимания и нестандартни решения. Ще впечатлите хората, чието внимание бихте желали да привлечете. Концентрацията няма да е най-силната ви страна, така че е желателно да избягвате рисковите занимания.

Рак
 
След навлизането на Слънцето във вашия знак ще сте доста по-енергични и инициативни. Ориентирайте усилията си към подготвителни и проучвателни дейности. Преценявайте обективно дали можете да се справите сами преди да потърсите помощ. Не е изключено под доброжелателна форма за съдействие да се опитат да ви манипулират. Ограничете контактите само до хора, с които се разбирате и в чието присъствие се чувствате спокойни. Постарайте се да минимизирате разходите доколкото е възможно. Избягвайте скъпите покупки и луксозни услуги. Ако не се налага да тръгвате на път на далечни разстояния, то по-добре е да не го правите. С уреждане на лични отношения се занимавайте едва след като сте завършили професионалните и домашните си задачи.
 
Какво да очакват представителите на останалите зодии, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации