Семеен скандал по Холивудски – Кание Уест се кара с тъща си и жена си в Twitter

Той се крие в бункер, те искат да го заключат в лудница
22 юли 2020 21:30, Нели Христова
51
Семеен скандал по Холивудски – Кание Уест се кара с тъща си и жена си в Twitter
Снимка: БГНЕС

Предизборната кампания на Кание Уест, която едва започна, далеч не върви добре. На първия си митинг преди дни рапърът изнесе хаотична реч по време на която се разплака, защото призна на публиката, че той искал "да убие дъщеря си", тъй като настоявал съпругата му Ким да направи аборт. 

Разбира се, тези разкрития далеч не са се харесали на клана Кардашиян. Ден по-късно Кание продължи драмата в Twitter, след като публикува серия от постове, в които твърдеше, че съпругата му Ким и майка й Крис се опитали да отидат при него с медици, които "да го заключат", сравнявайки се с Нелсън Мандела.

Той също така публикува и скрийншотове на разговорите с Ким от деня, в който двамата обсъждали аборта на първата им дъщеря. Феновете му веднага се притесниха за психическото здраве на рапъра, но неговият приятел Илон Мъск ги успокои, като каза, че "са разговаряли преди час и Кание е звучал добре". Малко след публикуването им, постовете бяха изтрити. Но семейната свада в онлайн пространството не приключи там.

Днес Кание Уест отново използва Twitter, за да нападне съпругата си. В няколко поредни публикации той твърди, че вече две години се опитва да се разведе с Ким Кардашиян. Разривът в отношенията им настъпил, след като тя се срещнала с приятеля му Мек, за да говорят за реформа за затворниците. Рапърът също така нарече майката на Ким Крис и повтори обвинението, че двете искали да изпратят лекари, които да го заключат.

Сега Уест е в ранчото си в Уайоминг и малко след първия си изблик в Twitter публикува видео с няколко свои приятели, които са отишли да проверят дали е добре.

Според близки до него източници обаче, рапърът "вече е изгубил доверие в Ким и Крис". Самият той твърди, че се е скрил в бункера на имението си. Един от постовете на Кание бе скрийншот на СМС-и към Крис, които гласяха "Готова ли си да говорим или искаш война", а след това той нарече нея и Ким бели супремасисти. Той също така публикува и заповед, според която Крис няма право да вижда децата му.

Освен всички тези обвинения към съпругата си и майка й, Уест успя да разбуни духовете и по един стар случай - смъртта на Майкъл Джексън. В един от постовете си срещу Крис Дженър, той написа: "Майкъл ви каза за Томи преди да го убият. Ким спаси живота на дъщеря ми в името на Исус. Това е само по волята на Бог."

43-годишният Уест има биполярно разтройство. Според таблоидите, двойката не живее заедно отдавна, тъй като Ким била изтощена от това, че Кание е "много взискателен и винаги обсебен от една от своите схеми".

The Sun цитира приятели на двойката, които коментират, че Ким "преживява най-лошия кошмар в живота си" по време на "биполярния епизод" на съпруга си. Те визират всичките му изяви, откакто рапърът обяви политическите си намерения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да вземе да смени дилъра си
11
1
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Само улав президент им трябва,с биполярни разстройство,ако реши,че не харесва някоя държава и бум...Смешници..
10
0
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Напълно е изкукал от коката.
9
1
 
11
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Нещо си имат закачка с тъщата. Няма лошо.
8
0
 
11
 
! Отговори
Важно питане преди 3 години
Колко е часът?
7
1
 
21
 
! Отговори
Боже, пази Америка! преди 3 години
Каква ирония след бай Тръмпи да се изкчи църниот рапер за президент, а каква първа дама само ще има и какъв първи г/з, дано е само трагикомедия с абсурден край
6
1
 
24
 
! Отговори
Но как е възможно? преди 3 години
Край, не трябваше да чета тази новина.Сега съм толкова разстроен, че няма да мога да спя.Някой може ли да ми помогне?Това все пак е бъдещият президент на най-великата нация в света.А първата дама ще бъде с най-големия *** някога в света.
5
2
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Краварски истории
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко стаа ве Уест, що така става с тия Кардашари? Нали нищо не ви липсваше?
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питали муриканците кои са най-красивите жени - в един глас отговорили "арменките", идиокраси в действие брат, роби на фейса и твитер ...
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък излязох от банята и не мога да си намеря слиповете, някой да ги е виждал?
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще издава нов албум и заради това е всичко.

Спонсорирани публикации