Принцеса Беатрис - нежно цвете в британския кралски двор

Тя е любимка на Елизабет Втора
23 юли 2020 21:20, Иванка Гъркова
6
Принцеса Беатрис - нежно цвете в британския кралски двор
БГНЕС

Тя е чистокръвна принцеса. Още от малка я възпитават в кралските традиции и я научават да живее по строгия протокол на нейното семейство. Тя е внучка на британската кралица и нейна наследничка за трона. Смята се, че е любимка на знаменитата Елизабет Втора, която ѝ даде от сърце сватбената си тиара, за да я носи в най-важния ден от живота си. Тя е Беатрис Елизабет Мери, която отскоро вече носи фамилията Моци. 

Коя е принцеса Беатрис? 
 
Тя е най-голямата дъщеря на принц Андрю (херцог на Йорк и син на кралица Елизабет Втора и принц Филип) и Сара Фъргюсън, херцогиня на Йорк. Родена е на 8 август 1988 г., като нейното пълно име е Беатрис Елизабет Мери. То не е избрано случайно, защото тя е кръстена на най-малката дъщеря на кралица Виктория. 
 
Принцеса Беатрис има по-малка сестра – Юджийн. През 1996 г. родителите им се развеждат, но те остават да живеят с баща си, който и до днес поддържа приятелски отношения с бившата си съпруга. През годините името на принц Андрю често влиза в медиите. Замесват го с известни модели и актриси, дори той има кратка връзка с холивудската звезда Деми Мур.
 
Чистокръвна принцеса
 
Като дете принцесата е пета поред за наследяване на трона от своята баба - кралица Елизабет Втора. В момента заема девето място, тъй като братовчедите ѝ – принцовете Уилям и Хари, се сдобиват с потомство. 
 
 
Беатрис е много близка със своята сестра Юджийн. За разлика от нея, тя е по-сдържана и не обича да говори пред медиите за личния си живот. 
 
„Ние си пасваме фантастично добре, може би защото правим и мислим различни неща… Както всички сестри, имаме глупави спорове за маловажни неща, но се обичаме до смърт“, коментира по-малката.
 
Началното си образование принцесата получава в училището „Upton House“ в Уиндзор. По-късно се премества в Сейнт Джордж“, Аскот, което е недалеч от кралската резиденция. Въпреки че има дислексия, която ѝ откриват на 7-годишна възраст, тя завършва с отличен успех, макар и да губи една година заради терапията, която ѝ назначават. След което записва да учи „История на изкуствата“ в колежа „Goldsmiths“ в Лондон. 
 
Тя не иска да ѝ казват принцеса. Говорейки за това, тя посочва: 
 
„Не искам нищо такова. Аз съм просто Беатрис... Може би преди да ме срещнат, хората са малко уплашени, но после разбират, че съм просто аз“.
 
Какво работи принцесата и как се запознава с бъдещия си съпруг, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
да преди 3 години
на който му е малко акъла да се чувства роб..проблема си е негов,а че тая е змей,та дрънка - факт
3
1
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Подобни статии са просто доказателство ,че Днес. бг няма никакви скрупули да преписва каквото и да е за да пълни страниците.А въпросната принцеса прилича на селско момиче много повече отколкото на аристократка. Нямам предвид външните черти, защото в фермите има същия процент хубави момичета колкото и в английския двор. Имам предвид визия и усет и тотална липса на изтънченост. Ама и на кого да се метне, горкото
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Койчо тя е много грозна затуй я показват а ти веднага ние сме роби разбирам това е генетично вложено от османлиите идва
1
5
 
7
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Наличието на постоянно натрапвани ни в българското медийно пространство статии е ярък показател за колониялното ни положение.Призовавам за пълно игнориране с коментарите под подобни "грантови" статийки.

Спонсорирани публикации