Дженифър Лопес се вдъхнови от Амал Клуни

Изпълнителката пие чай в дизайнерска рокля
Обновена: 20 авг 2020 21:18 | 20 авг 2020 21:15, Дарена Найденова
4
Дженифър Лопес се вдъхнови от Амал Клуни
Снимка: БГНЕС

Как пиете чай или кафе у дома? Със сигурност не е в дизайнерска рокля, гримирани и с перфектна прическа. Е, ако сте Дженифър Лопес всички тези неща са задължителни, за да може да си направите перфектната снимка, която да събере милиони харесвания.

През уикенда изпълнителката публикува снимка в социалната мрежа Instagram, на която изглежда зашеметяващо. И докато Джей Ло винаги е доказвала, че може да се гримира перфектно, този път погледите на последователите бяха вперени в роклята, която звездата избра за своя следобеден чай.

За да ѝ е максимално удобно у дома, Лопес беше облечена с рокля на Valentino, струваща над 3 хиляди долара. Интересното е, че това е първият път, в който певицата носи подобен тоалет, но феновете на модата добре го познават от изявите на Амал Клуни. Роклята е нещо като запазена марка на съпругата на Джордж Клуни.

По време на карантината Лопес пътува между именията си в Маями, Хемптънс и луксозния квартал „Бел-Еър“ в Лос Анджелис. За тези разходки тя залагаше на спортни тоалети, които също бяха изключително стилни. Роклята обаче е изненада за всички, които са свикнали да виждат подобна визия от певицата само на червения килим.

Вижте Дженифър Лопес в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох, каква сексапилна жена ! Сигурно е много страстна
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със сигърност чая, които пия не е в дизайнерска рокля, а е в чаша! Не съм пил чай в дизайнерска рокля, ама честно нямам представа как чай може да бъде налят в дизайнерска рокля!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стигате бе й ! Стига показвали таз красавица. Ще умра с език на едно нейно място
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърбеж. И е свършила парите

Спонсорирани публикации