Любов, късмет, проблеми - какво да очаквате тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза на Петя Георгиева за следващите 7 дни
24 авг 2020 21:00, Екип на Tialoto.bg
7
Любов, късмет, проблеми - какво да очаквате тази седмица?
Pixabay
Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 24-30 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Краят на месеца ще е белязан с промени. Цели, към които от доста време се стремите най-после ще са осезаемо близо. За да се докоснете до тях все пак ще се изискват известни усилия и решителност, но не и прибързаност. Спомнете си преживяното до момента, етапите през които преминахте и преценете силата на сигналите. Формулирайте основното направление. Енергетиката и вдъхновението ви са еднакво силни, в състояние сте да направите крачка към следващия етап от собственото си развитие.

Телец
 
В три направления ще трябва да насочите усилията си през тази седмица: околна среда, лични връзки и професионални изяви. Заемете се с тях точно в същия ред. Разнообразете обстановката около себе си. Погрижете се за обновяване на интериора, подредете както личното, така и служебното си пространство. Ще ви създаде усещане за контрол над обстоятелствата и ще ви тонизира. След това помислете за качеството на отношенията си като цяло. Най-вероятно ще установите, че някои връзки отдавна са изчерпали съдържанието си и е по-добре да бъдат прекратени. Приемайте без опасения сложните професионални задачи. След изпълнението им ще напреднете забележимо.
 
Близнаци
 
Началото на седмицата може да е малко проблемно. Тонусът ви да е нисък, а настроението променливо, нестабилно. Непрекъснато да изпитвате съмнения в собствените си възможности, да сте раздразнителни, да реагирате остро на съвсем невинни забележки на близките си или на любимия човек. Ограничете контактите само до неизбежно необходимите и се занимавайте с обичайните си задължения. Не се опитвайте да контролирате околните. След сряда обстановката ще започне бавно, но устойчиво да се променя. Ще сте доста по-спокойни и по-продуктивни и тогава е подходящо да се заемете с отложените и по-сложни задачи. Краят на периода ще е изпълнен с приятни и запомнящи се емоции.
 
Рак
 
Във ваш интерес е да сте максимално активни през тази седмица. Най-лошата тактика би била да стоите със скръстени ръце и да чакате да „се подкваси морето“. Систематизирайте задачите си, създайте си ясен план за действие. Както домашните, така и професионалните задължения ще изискват повече усилия от обикновено, а отношенията на моменти ще са пред прага на конфликти, които задължително трябва да предотвратите. Най-добри резултати ще постигнете със занимания, които вече са на „финалната права“. Точно те ще ви мотивират за обърнете поглед към по-трудните, към такива, изискващи допълнителна подготовка и специфични способности. Споделяйте свободното време с близките и приятелите си, обсъждайте съмненията и затрудненията си с тях. Те ще са естественият ви регулатор и стимулатор. Едновременно ще ви вдъхновяват и разтоварват от натрупаното напрежение.
 
Лъв
 
След като Слънцето излезе от вашия знак ще сте доста по-импулсивни и невъздържани, което е предпоставка за проблеми в отношенията. Първоначално тези проблеми може да се появят на работното място, но съвсем скоро ще започнат да ви съпровождат и у дома. Обмисляйте внимателно изказванията си, стремете се да постигнете съгласие и неутралитет, а не да изпъкнете и да привлечете вниманието на всяка цена. Без никакво съмнение, обаче, можете да разчитате на личния си чар и обаяние. Въздействието ви ще е силно и ще е най-добрият ви помощник при провеждане на трудни преговори и уточняване на условията по спорни сделки. Ще получите очакваните финансови постъпления и съвсем заслужено ще можете да похарчите част от тях лично за себе си.
 
Какво да очакват останалите представитевители на зодиака четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Петя - сладурана :) преди 3 години
Астроложки по принцип не ми привличат вниманието, но тази прогноза я прочетох и ми вдъхна доверие.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИЩО НЕ ОЧАКВАМ

Спонсорирани публикации